Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Signe Muus: En ægte SheRider

sheriders

Signe Muus: En ægte SheRider

Godt tre uger efter SheRiders’ rebirth kan vi så småt gøre status over pigernes aktivitet her på siden. Det ser fint ud. Det ser rigtig fint ud, men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Der er ingen tvivl om at artikler og blogs bliver læst, og at I piger derude følger livligt med i, hvad der rører sig i det nye community. Dog savner jeg stadig lidt mere aktiv deltagelse herinde.

I dét henseende er der én jeg gerne vil fremhæve som et godt eksempel. Hendes navn er Signe Muus, og hvis vi havde en medalje til den mest flittige i SheRiders’ community, ville hun stolt kunne hænge den om halsen.


MåsenLOVE
Signe når hun har det bedst

Hun er ikke bleg for at smide en lille kommentar, hver gang hun læser en artikel, eller for den sags skyld give et ”thumbs up”, når hun falder over et blogindlæg, hun kan lide. Præcis nogen af de ting, der gør et community som vores levende og spændende at være en del af.

Derfor tog jeg fat i hende, da jeg ud på de sene nattetimer sad og funderede over, hvad jeg skulle skrive om, og hvordan jeg skulle lokke flere piger til at komme ud af busken og gøre sig synlige herinde. Hvad hun lavede oppe på det tidspunkt en højhellig torsdag, skal jeg ikke kunne sige. Sandsynligvis sad hun og studerede i tykke bøger om alverdens sygdomme. Det er nemlig en anden lille hobby hun har sig – om godt et halvt år kan hun kalde sig mediciner.

Hendes førsteprioritet er dog selvfølgelig SheRiders, så da jeg fortvivlet spurgte om hun ikke havde nogle gode idéer til artikler, smed hun både gule og grønne markers, lod opslagsbøger være opslagsbøger, og kom mig straks til undsætning. I bund og grund vil hun jo bare gerne lave ’noget med mennesker’.

Hun var ikke et sekund i tvivl om, at artiklen skulle handle om hende. Så vidt jeg ved, var det ment i spøg, men da jeg spurgte Signe, hvad vinklen på historien så skulle være, faldt svaret prompte:

tja…du kan jo skrive noget om, hvor extremt nice jeg er til alt”.

I første omgang smilede jeg lidt for mig selv, men jo mere jeg tænkte over det, jo mere fik jeg fornemmelsen af, at hun jo virkelig havde fat i noget rigtigt. Det er jo lige netop den indstilling, vi har brug for.

Jeg punkede hende efterfølgende, for ikke selv at have oprettet nogen blog. Hvor hardcore kan den tøs være? I løbet af 10 minutter tikkede hendes nye blog ’Grotesque, yet awesome’ med det første indlæg ’Din nye ven’ op i timelinen. Touché, var alt hvad jeg kunne sige, og fra nu af vil jeg bare glæde mig til flere indlæg fra hendes side.

Min point med denne lille historie er, at jeg håber mange flere vil følge Signes eksempel, og blive mere aktive herinde. Jeg kan afsløre, at der er rigtig mange spændende ting i støbeskeen. Bl.a kan I glæde jer til langt flere artikler og en vanvittig hot hotboys konkurrence, så det er absolut værd at holde et vågent øje med SheRiders i den nærmeste fremtid.

Til slut vil jeg lige pointere, at hvis du har nogen gode idéer? Ris eller ros? Noget du lige står og mangler? Eller bare spørgsmål til ét eller andet der undrer dig, så tøv endelig ikke med at skrive det i kommentarfeltet herunder, i forummet eller med at smide mig en mail på majeline@riders.dk.

Tekst: Majeline Dalsgaard

Read more

windsurf

D-211: Xenia Kessler

Freestyle yndling, Xenia Kessler, har i årets løb trænet og rejst en masse. Og det har givet resultater: Xenia, som er 20 år gammel, har i år sejlet med i sit første internationale stævne. Hun er b...

Læs mere
hawaii

Making Waves: The 14 days

Fotografen Vincent Laforet er nu klar med denne nye teaser “Making Waves: De 14 Days”. En optakt til dokumentarfilmen om surferen Jamie O’Brien. Nyd de overdådige billeder af Hawaii, skudt gennem C...

Læs mere