Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Ski - Ida Jespersen udtaget til VM

sheriders

Ski - Ida Jespersen udtaget til VM

Du er blevet udtaget til at køre PIPE ved VM i Madonna di Campiglio, Italien! Hvordan er du kommet så vidt at skulle til VM lige pludselig?
Det har nok været en drøm siden jeg begyndte at kører pipe og jeg har udviklet mig meget, så det at jeg blev udtaget i år betyder meget for min udvikling og motivation da det er de store piger jeg skal til at kører med, så der skal steppes op.

Hvilken sportsgren skal du kører?
Til VM blir det bare pipe, men i løbet af sæsonen skal det blive til en masse slopestyle, pipe og big mountain.

Er der medaljer i sigte?
Det håber jeg da, hvis jeg kan nå at få trænet en masse pipe inden, så min 5’er og back to back 3’er sidder med forskellige grabs så skulle jeg da ha en chance… Men det koster dyrt at skulle rejse verden rundt for at finde pipes så tidligt på sæsonen…!

Og hvad med freestyle sådan på længere sigt, er det ude i kulden nu pga VM drømme?
Nej da, for VM er jo pipe og en stor del af mine mål for freestyle, og her på min skole i Lillehammer blir der jo masse af park træning… Det som jeg nok desværre må ligge lidt til side i år er BC, men jeg vil da stadig prøve at deltage i en masse big mountain og så se om jeg kan følge med… Og så håber jeg på at ku komme med drengene fra RAD og kører lidt pudder!

Er du godt udstyret til VM?
Jeg er nok i den bedste fysiske form jeg kan bli, og forhåbentligt blir jeg “mega” god til US open som afholdes lige inden VM… det er vel det bedste måde at forberede sig selv! Og så har Rossi og SOS forsynet mig med det fedeste gear!

Fra Riders.dk siger vi stort tillykke!

Billedet er fra campNZ hvor Ida trænede i sommer!

Read more

ski

7000 kørte på åbningsdagen i Whistler

2.5 meter sne ventede på at lifterne åbnede. Hvilken kickstart Whistler Blackcomb har fået. Se video af begivenheden lige her!

Læs mere
snowboard

Frost3: Bag om kameraet!

Riders var med ude og se Frost crewet skyde deres intro til deres nye film "Frost vol.3", her kan du se lidt billeder fra dagen!

Læs mere