Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Springsession 2006 - Interview med Magnus Kirchheiner

ski

Springsession 2006 - Interview med Magnus Kirchheiner

Navn: Magnus Kirchheiner
Alder: 18
Hjemstavn: Humlebæk, biatch
Sponsor: Planet Earth Outerwear, Adio Footwear og Dragon Optical
Bedste resultat: Nr. 2 til Dopeslope#2 06, nr. 4 til Halfpipe Frostgun 06 og nr. 8 til DM05 Slopestyle

Magnus Kirchheiner (staves med 2 h‘er) er berømt og berygtet både i og udenfor Parken. Riders.dk fangede stilikonet i en presset situation – ikke mellem 2 ladies -men mellem 2 blækregninger, der skulle afleveres inden afgangen til Tignes og Springsession.

Magnus Kirchheiner. For de få der ikke kender dig, så bring os lige up to date på dig selv.
– Som sagt er mit navn Magnus og jeg kommer fra Nordsjælland. Jeg har stået på snowboard siden jeg var ca. 10 år gammel og det var en af mine skateboard-buddies som lokkede mig med på snowboard en vinterferie. Jeg har stået lige siden – det er stadig lige fedt og måske endnu federe faktisk!! Til dagligt går jeg på skole i Helsingør, på en linje som hedder HHX.

Ved den netop overstået Jiblandskamp som blev afholdt i Wasäbergen placerede Danmark sig på en sidsteplads. Men hvordan kan det lade sig gøre for Holland at klare sig så godt, taget i betragtning at de har præcist lige så mange bjerge som vi har?
– Ja vi blev desværre nr. sjok, men må lige tilføje at niveauet var meget højt og jeg synes faktisk vi lukkede op for vores kompetencer – De andre lande var i hvert fald overrasket!! Men Holland står bedre pga. tre grunde: 1. De har ret mange indendørs haller med pister, 2. De bor forholdsvist tæt på alperne og 3. De har kapital støtte fra deres fædreland!!

Nu hvor du har smug trænet ved Jiblandskampen, regner du så med at trække titlen som Springsession Jiblegend 2006?
– Hmm, nej altså det regner jeg ikke med. Men jeg skal i hvert fald love at jeg skal gøre mit allerbedste!!

Hvad har du ellers fordrevet tiden med siden dine eskapader i Avoriaz i uge 6 og 7?
– Jeg har stået lidt i Dåsen (Vallåsen), men ellers bare chillet og forberedt mig til Springsession! Jeg har ikke så meget tid til snowboard pga. den skole jeg går på, de er ikke så vilde med mit fravær !!!

Til DM så vi dig blæse hen over boksen med bukserne hængende om anklerne, hvad vil du gøre for at blive fanget i linsen til Springsessions Fotocontest ?
– Måske noget med at gå ekstra højt på de forskellige kickers og lave ekstra fede slides på rails’ene. Men jeg har da udtænkt en plan, men det er min hemmelighed, men det bliver sjov og spas!!

Som altid vil vi se dig gå all in både på banen og til afterparty, men hvilke tricks har du trænet specielt her op til Springsession ?
– Jeg har trænet meget på rails, måske en backside boardslide til frontside boardslide 270 ud. Ej, jeg ved det sgu ikke. Ser hvad de andre laver og giver den en ekstra tand til 😉
Glæder mig meget til det hele, men specielt corneren/hippen i Backcountry’en – det er bare lige mig!!

Bliver Tignes sidste stop denne sæson eller skal du afsted igen ?
– Altså det bliver formentlig det sidste stop for i år, men det er jo også sommersæsonen og jeg gad da godt af sted igen… Hvem ved, måske Tignes igen til sommer eller Folgefonna i Norge!!

Spørgsmål fra HJ Brandt Olsen: Hvor bliver det bedste trick til Springsession sat henne – i parken eller på afterskien? Begrund dit svar, haha…
– Hans Jakob din gode gamle grønlænder, godt spørgsmål… Altså jeg har mest erfaring fra afterski’en at mit bedste trick oftest bliver sat der, men jeg håber da på jeg kan overraske i parken også!! Ladies I’m all yours…

Har du et spørgsmål til Aske Stræde, som du død og pine gerne vil have svar på her i fuld offentlighed…
Aske din punker… Jeg har jo så meget jeg gerne vil spørge min ”gamle” skateboard læremester om. Hmm, hvad glæder du dig mest til ved Springsession? At ramme Slopestyle eller Backcountry konkurrencen? Måske noget helt 3.? Ses…

Stay tuned på Riders.dk for at høre hvad Aske Stræde indstiller sigtekornet på at ramme til Springsession…

Read more

windsurf

Sådan laver du en Spock

Vi er gået ind vinterpausen - men derfor kan man jo stadig lærer nye moves! Alex Nøkkentved, D118, forklarer Freestyle movet Spock

Læs mere
windsurf

VIKING OF THE FJORD

Den 6. maj åbner Vedddelev Surfklub for første gang dørene til et crazy Freestyle stævne for alle. Der er masser af præmier og gaver til alle. Efter en cool dag på vandet, så smutter vi alle ind ti...

Læs mere