Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Tjek-up med Din Camps trænerteam

Tjek-up med Din Camps trænerteam
Din Camp

Tjek-up med Din Camps trænerteam

I uge 29 løber Din Camps årlige sommercamp af stablen og netop har vi modtaget en frisk trænerupdate i Riders.dk-indbakken. Mød her tre af coachesne du kan blive undervist af på campen, Tobias Himmelstrup, Thomas Trads samt danmarks favoritte dirtjumper, Gregers Pedersen.

Mød Din Camp Coach, Tobias Himmelstrup

Hvem, hvor gammel, hvor er du fra?

Jeg er en 23-årig snow- og skateboard glad dreng fra Nord Sjælland.Hele mit liv har jeg boet i Espergærde, indtil jeg for 4-5 år siden, begyndte at jage sneen, for at stå på snowboard.

Kan du huske din første gang på snowboard?

Første gang jeg stod på snowboard var i Norge. Jeg var 10 år gammel og af sted med min familie i Hemsedal. Jeg stod faktisk på ski de første 4 dage af ferien, men en gammel homie lokkede mig til at prøve snowboard, og siden da, har jeg stået sidelæns.

Jeg blev simpelthen så stoked på snowboard, da det mindede mig rigtig meget om at stå på skateboard.

Hvor har du været på sæson i år?

I år var jeg på sæson rundt omkring i Norge med primær base i Hemsedal.

Har du haft en god sæson?

Det har været en super fed sæson. Jeg har fået mange nye venner og stået så meget på snowboard. Sæsonen startede tidligt i November, hvor jeg tog til Ringkollen, for at hjælpe til med opstarten af Ringkollenparken, og siden på snowboard hver dag. Det har været fedt med en sæson, hvor jeg har rejst mere rundt, og planlagt mine ture efter de forskellige konkurrencer, i stedet for bare at opholde mig et bestemt sted!

TobiasHimmelstrup3Tobias gapper hele pisset i Geilo! // Foto: Emil Eriksson

Hvilke placeringer har du fået i år?

Jeg har fået en første plads til DM i Slopestyle. Best style til M.V Open (Mikkel Jørgensen). Bedste gap til DM railjam. Bedste overall til DM railjam.

Hvad er dit yndlingstrick?

Der er virkelig mange tricks som er sjove og stilede at se på. Men det trick, jeg nok bedst selv kan lide, er en Backside Lip eller Frontside blunt. Det er begge tricks som er super simple, men alligevel kan se ud på så mange forskellige måder.

Hvad er det sjoveste ved at være træner på Din Camp?

Det er super fedt når man får presset campdeltagerne ud i et nyt trick og det lykkes. Og generelt bare vise campdeltagerne hvad snowboarding egentligt går ud på. Man behøver ikke at kunne lave tricks med hovedet ned ad tre gange, eller cleare de længste rails i parken, for at have det sjovt eller være cool. Man kan ligeså godt lave en vildt stilet ollie på pisten, eller at spraye nogen skiers til med sne, så man får smilet frem 😉

Hvor kan man se mere til dig?

Instagram: @Tobiashimmelstrup – Det er her det går ned HAHA!

Facebook: facebook.com/CloudedVision93 og facebook.com/BurtonDanmark

Mød Din Camp Coach, Gregers Pedersen

Hvem, hvor gammel, hvor er du fra?

Jeg hedder Gregers Pedersen. Jeg er 25 år gammel og til dagligt arbejder jeg som smed. Jeg prøver så vidt som muligt at komme ud og cykle så meget jeg kan. Jeg kommer fra en lille landsby i Midtjylland, der hedder Tastum. Det er også her jeg har bygget mit eget spot “The Valley”. Se Gregers og hans spot I Playground Productions film, “The Dirtbiker” i videoen ovenfor.

Kan du huske din første gang på Dirtbike?

Den første gang jeg fik en BMX cykel var da jeg var 6 år. Den var fra Bilka! Jeg havde den kun i tre måneder før den blev ødelagt, fordi jeg havde bygget nogle hop som cyklen ikke lige kunne holde til da jeg hoppede. Efter det, fik jeg en rigtig BMX cykel og så er det gået frem ad siden.

GregersPedersen2Gregers i sit rette element // Foto: Nikolaj Vang

Haft en god sæson?

Min sæson har været fantastisk indtil nu. Jeg har været med i en Arla reklame film. I kan få et lille smugkig HER. Jeg har lavet helt om på mit spot, hjemme i baghaven. Jeg har lavet større hop, flere hop og flere linjer. Og så har jeg fået en super deal med Trek Danmark hvor jeg får 2 cykler om året. Derudover har jeg vundet ’Best trick’ i København til et jam på Holmen og vundet ’Best trick’ til en konkurrence i Tignes, som jeg helt sikkert regner med at stille op i igen, når jeg tager på Din Camp i uge 29.

Hvad er det vildeste du har lavet på Dirt Bike?

Der er mange ting… Jeg var den allerførste til at lave frontflip på en cykel i Danmark i 2010.

Hvad er det sjoveste ved at være træner på Din Camp?

Det er helt klart at lære fra sig. At se nogle, om de er nybegyndere eller øvede kørere, udvikle sig gennem en Downhill session. Det er fedt at se, at man, med meget få ord, kan give dem noget som hjælper dem med at køre bedre. Og så selvfølgelig at man møder nye mennesker og har det pisse sjovt. Alt i alt er det det fedeste at være træner på Din Camp.

Hvor kan man se mere til dig?

I kan se mere til mig på http://www.playgroundsnow.dk/bike-camp-uge-29/

Instagram: @Gregersped

Mød Din Camp Coach, Thomas Trads

Hvem, hvor gammel, hvor er du fra?

Thomas Haugaard Trads er navnet. Jeg er født og opvokset i 8250, Egå og er i skrivende stund 20 år gammel.

Kan du huske din første gang på ski?

Jeg stod på ski første gang som 3-årig i Italien. Det eneste jeg husker var, at jeg ikke fattede hat af hvad min italienske skiinstruktør prøvede at forklare mig, og de andre på holdet var ifølge mig ganske ringe og kørte for langsomt.

Hvor har du været på sæson i år?

Jeg har haft fornøjelsen af at have base i hele Norge.

Har du haft en god sæson?

Sæsonen i år har kort sagt været fremragende. Jeg har aldrig haft så mange dage på ski i løbet af en sæson, og det har kunne mærkes. Jeg har formået at holde mig skadesfri, og har i tillæg mødt en masse fede mennesker på mine rejser rundt i Norge.

ThomasTrads_Photo_EmilBrandtThomas under årets DM i Freestyleski // Foto: Emil Brandt

Hvilke placeringer har du fået i år?

Placeringer 
1. Plads DM Slopestyle. 
8. Plads NM SlopestyleHvad er det sjoveste ved at være træner på Din Camp?

Det fedeste ved at være træner på Din Camp er helt klart, at møde så mange andre danskere som har den samme passion som mig. Danske freestyle-skiers er jo en aldeles sjælden race, og på Din Camp får vi muligheden for at mødes og snakke om ting ingen andre forstår et ord af!

Der er jo ingen tvivl om at når man efterhånden opnår stjernestatus og bliver genkendt uanset hvor i verden man befinder sig, så har man en vis magt og indirekte indflydelse på folk. Man er med til at sætte standarden for hvad der er mode, og hvad der er rigtig og forkert. Det gule hår var mere eller mindre bare et eksperiment for at bevise denne påstand. Og det gik som forventet. Folk fik hurtig øjnene op for dope gult hår er og hvad skete der så? Peter Falktoft og Justin Bieber afbleger deres hår få uger efter et billedet af mig bliver offentliggjort på nettet. Point proven… Jeg er ganske magtfuld.

Hvor kan man se mere til dig?

Instagram: @Thomastrads

Facebook: Facebook.com/Thomas.trads

Hjemmeside: Haugaard-trads.dk

Læs mere om Din Camp på www.playgroundsnow.dk

Der er enkelte pladser tilbage på Din Camp, uge 29.

Read more

Riders.dk tester Snow Domes bedste setup til dato
ski

Riders.dk tester Snow Domes bedste setup til dato

I weekenden åbnede Snow Park Bispingen deres nye sommerpark i Snow Dome ved Hamborg. Riders.dk var inviteret ned for at teste deres nye setup og vi blev bestemt ikke skuffet. I det spæde år 200...

Læs mere
Red Bull Cliff Diving indtager København
business

Red Bull Cliff Diving indtager København

Red Bull Cliff Diving vender tilbage i morgen I morgen kan du igen se mænd i speedoes kaste sig ud fra operaen, når der bliver afholdt Red Bull Cliff Diving i København. af Sofie Kyed & Troels...

Læs mere