Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Uoficielle hollandske mesterskaber i wave

windsurf

Uoficielle hollandske mesterskaber i wave

Der var 40 deltagere til stævnet og vi sejlede med mellem 4,4 og 5,3 m2 i logo høje bølger.

Året har været præget af manglende vind til de danske wave stævner i år, derfor var jeg meget opsat på at få teste min form og det nye udstyr. Jeg sejlede på min JP real world wave 83 med 4,4 m2…..perfekt til at få det bedste ud af bølgerne selv om vinden var noget ustabil.

Jeg fik sat en gu-screw og en god arial i første heat, fik fyldt mine hop godt op og vandt første heat uden problemer…..i andet heat vandt avancerede jeg videre til vi var 8 sejlere tilbage. Flere af sejlerne havde givet sig fuldt ud og Kevin Mevissen satte en perfekt dobbelt front…..imponerende…flere sejlere forsøgte sig på dobbelt og der blev vist høj klasse med både tabletop forwards og meget flot waveriding…..desværre kom Vince videre blandt de sidste 8, til trods for både flotte arials, pushloops, høje forwards, flaka og waveriding i særklasse…..rigtig surt.

For at avancere til finalen skulle jeg virkelig give mig fuldt ud…..startede med en god arial, table top og en høj forlænder…..desværre var jeg ikke fuldt poweret op med min 4,4, så jeg skulle lede efter nogle gode bølger….med 1 min tilbage af heatet, satte jeg en perfekt wave 360 med bølgen…..wow…var totalt overrasket….kunne nå en off the lip på samme bølge….fedt…nu manglede jeg bare et backloop for at vinde…..satte af da der var 2 sekunder tilbage af heatet…..men det var for sent…øv.

Veltilfreds med præstationen og en god dag på vandet, gik vi ud for at nyde en velfortjent øl sammen med de andre sejlere…..tak til Vince for en god tur…..det kan virkelig anbefales. Et særdeles hyggeligt stævne…..

Resultater fra Naish Wave Challange Holland, 2004-10-26

1 Martin ten Hoeve

2 Collin Ansink

3 Erik Troostheide

4 Kevin Mevissen

5 Lars Green

9 Vincent Baker

Hilsen Lars Green, DEN-390

Sponsorer: Neil Pryde og JP

Read more

windsurf

King Of The Fjord er et freestylestævne for alle

Så er det igen tid til Danmarks måske nok sejeste freestylestævne. Teamet bag er berygtet over hele kongeriget for deres umættelige trang til windsurfing. Hvis du skal noget den 18. september, så a...

Læs mere
business

Deaconn åbner Concept Store

Det danske streetwear mærke Deaconn har åbnet ny butik i København. Shoppen ligger på hjørnet af Skt. Pedersstræde og Larslejsstræde

Læs mere