Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Update fra Formula EM

windsurf

Update fra Formula EM

Efter et hårdt stævne i Leba har vi brugt lidt tid på at finde farten igen… Det er langsomt ved at lykkedes, men i stedet for at gå og mugge over ikke at sejle stærkt som jeg plejer har jeg været fokuseret på at sejle kapsejlads i stedet.
Det har virket ok, jeg har haft et par skæve den første dage, men også en prik, langt om længe.
Her på 2 dagen sejlede vi stadig i splittede felter og ikke engang efter 6 blev de lagt sammen så vi endelig kunne mødes. Jeg var kommet i et rigtig hårdt heat og lagde ud med en lidt ærgerlig 12 plads da jeg sejlede ind i en plastik pose og måtte stoppe og bakke den af og det er der ikke overskud til…
2 Sejlads gik noget bedre, fik en super start og lå det meste af tiden nr 2, men måtte lade mig passere på læns af Steve Allen, desværre…
Sejlads nr. 3 og 4 gik noget bedre, jeg fik begge gange den perfekte start og kontrollerede hele feltet fra starten og vandt begge sejladser i suveræn stil. Jeg er ikke i top gear endnu og føler ikke jeg sejler meget hurtigt, men jeg sejlede fuldstændig fejlfrit og så kan jeg vinde.
Samlet rykkede jeg op på en 5 plads, men der er stadig 3 dage endnu og med en god vejr udsigt, kan alt ske endnu…
Kasper Juul lagde flot ud med en 5 plads, men blev desværre disket på en tyvstart…I de andre sejladser fik han ikke fri vind og så er den svær at komme op og hente her i sopot…
Bedste hilsener
Jesper

Read more

windsurf

2010 nyheder fra producenterne

Meget af det nye udstyr er slet ikke så nyt, vi har set det længe i world cuppen.. Nu er det på producenternes sider!

Læs mere
windsurf

Danmarks ubestridte wavekonge fylder 40 år!

Lars Petersen fra Klitmøller fylder i dag år - og efter vejret at dømme, har han opført sig ordentligt..

Læs mere