Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Update fra Lasse Dam Rasmussen

burn

Update fra Lasse Dam Rasmussen

Så er det tikket nyt ind i Riders.dk’s postkasse fra en af bagmændene bag bloggen Happycation, nemlig Lasse Dam Rasmussen. Netop hjemvendt til Odense og skolebøgerne har han sendt os et dugfrisk edit fra sine seneste uger i Val Thorens og Les Arcs. Vi hev fat I ham for at få et par ord med på vejen.

Hey hva så Lasse, kan du komme med en midtvejsstatus på vinteren? Hvordan har den forløbet indtil nu?

Jeg har ind til videre haft 2 hele ugers træning. Jeg har dog været skadet det meste af de 2 uger. Ellers har jeg haft 2,5 uge som Din Camp træner og freestyle træner på Oure efterskole. Jeg kunne have ønsket mere træning op til DM, men det kunne man vel altid ønske sig

Så nu er det skolen der trækker og derefter direkte til Tignes i uge 12 til DM? Eller har du planer om nogen form for træning inden?

Lige pt. ligger mit fokus på bøgerne. Jeg har misset de 4 første uger af 2. semester, så skal lige have indhentet lidt. Jeg skal nok være klar til DM. Jeg ved ikke hvor meget jeg når at træne inden da pungen er tom. Dog håber jeg at kunne hoppe på bussen til Vallåsen Jam på lørdag.

Hvilke forventninger har du til DM banen i år nu når det bliver afholdt i Tignes? Og er der nyt i trickposen?

Forventninger er så høje som de nu kan være. Tror banen bliver bedre end nogensinde, så det er hvert fald ikke banens skyld hvis det går galt. Jeg glæder mig til at kører på kickers og rails der står super skarpt. Mit box/rail game er teknisk blevet steppet en del op, og har fokuseret meget på graps når jeg har trænet kickers. Men et par rotationer mere på kickerne, og et sikkert railgame håber jeg rækker langt nok til at starte med, ellers må der steppes op.

Det glæder vi os til at se i uge 12! Nogle håndtegn der skal kastes her på falderebet?

Ahhhh Burn, følg happycation! Peace and love!

Tak for det! Her til sidst kan I så nyde Lasses seneste edit.

http://vimeo.com/20567398

Photo: Klaus Elmer

Read more

business

SJAPCLUB - BACK TO THE 80's

Lørdag aften går det endnu en gang ned med 80’er fest efter Vallåsen Jam. Riders.dk, Jumpin, Bataleon, Session og Københavns Skiklub er hoppet i neon dragten, og vil derfor gerne inviter alle ski...

Læs mere
simon houlind

Fresh edit fra Simon Houlind

Bataleon rider Simon Houlind og hans bror har sammensat dette nye edit – Fritjof says… http://www.vimeo.com/20409922

Læs mere