Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Vesterstrøm i varme Brasilien

Formula

Vesterstrøm i varme Brasilien

Efter en lang pause er jeg i gang igen…
Min sæson har ikke været den bedste og efter VM besluttede jeg at tage en 1 mdr. Hvor jeg ikke fik windsurfet og i stedet bare slappede af og fik windsurfing lidt på afstand…
Temperaturen er jo faldet en del derhjemme, så at starte op igen på en strand i Brasilien var ikke en dårlig ide.
Der er en masse stævner i Brasilien i denne mdr. Men 2 af dem er Formula Grand Prix stævner med gode præmiepenge, så helt sikkert værd at stille op i.

Jeg fløj af sted fra Kastrup og overnattede i Lissabon for at flyve til Sao Paolo dagen efter. 10 timer efter blev jeg mødt i Sao Paolo af de andre Brasilianere og vi havde 3 timers kørsel til øen Isla Belia…
Det er ren paradis her, det er bare palmer og strand og en god Brasilliensk stemning, som betyder alle er glade og altid har det sjovt.

vesterstrom (3)

I dag startede vi stævnet, men vinden var ikke helt med os, desværre. Vi fik sat en sejlads i gang og den blev skudt af, som jeg ellers lå nr. 1 rundt om mærket. Der er ikke mange til start, kun 17, men toppen er jo altid hård og der er rigtig mange gode sejlere.

Efter Brasilien flyver jeg til Japan via København for at deltage i et stævne for min sponsor, Starboard. Jeg var med til samme stævne sidste år, men der var desværre ingen vind. Det er kun 2 dage og langt at flyve, men det er en del af kontrakten og en super oplevelse… Når jeg lander i København har jeg en uge hjemme og så går turen igen til Brasilien, denne gang Fortaleza, hvor årets sidste Grand Prix finder sted. Her får jeg følgeskab af danske ”worldcup star” , K. Kiani, som endelig har fundet sit formula bræt frem igen …

vesterstrom (1)

Billede fra Jespers tur sidste år til Japan, hvor han her finder sig godt tilrette bag rattet i en Japans lastbil

2 dag…
Vi startede dagen med at cruise ud i 0 knob til start linjen som lå på den anden side af øen…Efter 1 time med en gennemsnitsfart på en ½ knob kom vinden nu pludselig fra den anden side og banen blev rykket ind foran hvor vi sejlede ud fra :-/…Well og så kom den ellers bare. Vi startede med 10.7 og jeg var nr. 1 lige indtil 10 m før mål hvor Ross Williams kom flyvende forbi på et pust bagfra, så jeg sluttede som nr. 2…

I anden sejlads var jeg som den eneste på 10,7, det var nok en fejl eftersom det blæste 25-30 knob konstant. Det er det mest blæsende race jeg nogensinde har sejlet og oveni i det så tog det mere end 20 min at sejle igennem…Det var total overlevelse og efter var jeg helt færdig og måtte virkelig kæmpe i de næste 2 for at være med.
Vi fik i alt sejlet 4 sejladser og med en 2-5-7-5 ligger jeg nummer 5, men det er tæt og alt kan ske, batteriet skal lige lades lidt så er jeg klar igen…

Det er ikke til at regne med vind og vejr her, så vi må se hvad vi bliver udsat for i morgen…

vesterstrom (2)

Read more

hawaii

Making Waves: The 14 days

Fotografen Vincent Laforet er nu klar med denne nye teaser “Making Waves: De 14 Days”. En optakt til dokumentarfilmen om surferen Jamie O’Brien. Nyd de overdådige billeder af Hawaii, skudt gennem C...

Læs mere
hawaii

Inside the Tube

Det er lørdag, så læn dig tilbage og nyd dette utrolige udvalg af billeder. Denne serie har titlen “Inside The Tube” og er et projekt af fotograf Clark Little, baseret på Hawaii hvor han kun arbejd...

Læs mere