Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Vesterstrøm vender tilbage for fuld styrke

Australien

Vesterstrøm vender tilbage for fuld styrke

Jesper Vesterstrøm er lige nu i Australien som optakt til den kommende sæson og tilbagevenden til pro windsurfing efter en længere pause. Jesper har netop sendt os en udate på hvad han har gang i.

Jeg har holdt en lang pause sidste år. Som nogle nok bemærkede var der ikke mange stævner, så virkelig et dårligt år at være pro windsurfer. I stedet var der masser af model arbejde, så jeg brugte tiden på det i stedet. Og ellers har jeg bare holdt mig fit for fight. Det var rart med en pause og jeg kan mærke at min motivation er større end den har været i et par år og jeg glæder mig meget til en lovende sæson, men masser af stævner på programmet.

“So what´s new” – Først og fremmest har jeg skiftet sejlsponsor. I år stiller jeg op på North Sails og har fået det hele leveret i Australien, sydney, hvor jeg pt. befinder mig. Indtil videre har jeg brugt rigtig meget tid på mine formula sejl og jeg må indrømme det er noget af det bedste jeg har prøvet længe. Kvaliteten er virkelig i top, designet er gennemført og sejlet´s performance lever op til hvad jeg har set på vandet sidste år. Sejlene har et kæmpe wind område og har den bedste handling jeg nogensinde har prøvet. Ikke noget bøvl med at sparke til cambere eller andet, som på andre sejl – de er ligetil og det gør dem endnu nemmere at håndtere under kapsejlads.
Det er blevet til et par ture på slalom sejlene, ikke andet at sige end “wauw” … for dem som har valgt North, glæd jer!
Jeg er stadig på Starboard og Formulaen er den samme som sidste år og vores nye slalom brædder er bedre end sidste år og endnu nemmere at sejle.

Dagene hernede går med træningen tidligt om morgenen inden det bliver for varmt. Afslapning indtil søbrisen kommer ind ved middagstid og så ellers bare spise en masse når tiden er til det. Sydney er mit favorit sted at træne. Super forhold, masser af venner og der sker noget hver aften – skulle man være til det 😀

Windsurfing i Australien er voksende, flere og flere begyndere kommer til og det ses på vandet. Der er stævner stort set hver weekend og her i weekenden havde vi 5 afdeling af Sydney Race series…Desværre var vinden lidt drilsk og vi fik kun sejlet en enkelt sejlads i meget let luft. Alle dem med de nye NP sejl så ud til at være flyvende i 6-8 knob og jeg havde ikke rigtig prøvet min 12´er i så lidt vind så vidste ikke helt hvordan den ville gå, men kunne konstatere at med 1 sejr med 1 min ned til nummer 2 havde jeg ingen problemer med at hænge på i den helt lette luft…

Om 2 uger starter endnu et stævne, som er del af deres race series og umiddelbart efter starter Oceanics, hvor der kommer en del sejlere fra Brazil, så der burde være god konkurrence. “not to mention” Hr. Justensen “Junior” som flyver hele vejen til Australien for at deltage og træne lidt inden den danske sæson start. Sikker på det nok skal bidrage til endnu hårdere konkurrence, har hørt rygter om han er blevet 1 cm højere og endnu hurtige / gisp 🙂
Jeg bliver hængende i Australien indtil slut marts og pendler lidt mellem Europa og USA i mellemtiden med lidt jobs og så burde det vel også varme lidt op i DK i mellemtiden!!!

Foreløbig kalender for 2011:
VM er i Carribien – Puerto Rico fra den 4-9 july
EM er i letland midt august.
Så er der ellers Grand prix i Italien, 3 stk i Brasilien og et par stykker i Polen er ved at falde på plads, og så lige de World Cups i slalom som passer ind… så det kan godt gå hen og blive en travl sæson

Se indslag om Jesper på TV2 http://video-dyn.tv2.dk/index.php/id-36589326.html

Read more

nikolaj vang

Peugeot ny sponsor på den danske skiscene

Peugeot og bilforhandler Peugeot Vejlebo & Winther er gået ind i et nyt sponsorsamarbejde i dansk skiløb med sponsorater til blandt andet Nikolaj Vang og RAD film produktion der nu kører rundt ...

Læs mere
business

Ski session og test i Roskilde

På fredag den 21. januar klokken 18.00 fejrer vi den sne-rige danske vinter hos Peugeot Vejlebo & Winther i Roskilde. Det sker med fremvisning af årets danske skifilm ’Double Up’, trampolintræn...

Læs mere