Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Xenia Kessler på JP

JP

Xenia Kessler på JP

For Xenia Kessler blev en drøm til virkelighed, efter at indehaverne af et JP surfcenter på Bonaire kontaktede JP-boss Martin Brandner og foreslog det hæderkronede mærke at støtte den talentfulde Kessler.

”Hun er både entusiastisk, fuld af energi, sjov og en virkelig god surfer, der udvikler sig hele tiden”, – argumenterede folkene på Bonaire.

xeniakesslerportrait-kopi

Brandner lyttede til rådet og rådførte sig straks hos danske JP-riders, hvor han fik et klart ”GO”.

Men det var først efter han søgte på nettet og faldt over Xenia’s website, at teamchefen for verdens stærkeste surfteam kontaktede Xenia og tilbød hende en aftale, der indebærer at den 20-årige Århus-pige fremover sejler på et JP Freestyle 89 og fra august også på JP waveboards.

1 IMG_0791

”Det er skønt at få sådan en anerkendelse for det man går og laver. Det skal ikke være nogen hemmelighed at JP er det mærke, jeg helst vil sejle af alle, og nu står jeg lige pludselig med den ene fod indenfor team’et, og oven i købet på en anbefaling fra den anden side af jorden. Det er jeg meget glad for!”

Sejlmærket vil fortsat være Maui Sails: ”Jeg er glad for mine sejl og jeg har et godt forhold til Mauisails og Surfline i Århus, som er importør af sejlene og en god hjælp for mig. Mine mål for sæsonen er også de samme som tidligere, – jeg deltager i alle world cups for kvinder og i så mange danske stævner som muligt, og udover det håber jeg at kunne starte på journalisthøjskolen efter sommeren. I efterårsferien håber jeg at få mulighed for at tage op og hjælpe med afviklingen af årets JP Young Gun Classic, hvor der i år er ekstra fokus på tøserne. Sammen med Sebastian Kornum og Jonas Knudsen skal jeg forsøge at hjælpe nogle af Young Gun’erne ude i bølgerne. Det glæder jeg mig meget til”.

www.kessler.dk kan du se mere til pigen med mottoet ”If you can dream it, you can do it”. Sammen med storesøster Julie har Xenia en webside, der med sit indhold understreger at JP-boss Martin Brandner her har fundet en kommende stjerne til sit team.

1 IMG_0904

Read more

ashbury

Sommer/Festival Giveaway vinder!

Så blev der fundet en vinder i vores fantastiske sommerkonkurrence. Der blev indsendt mange fantastiske billeder, mange tak! Juryen var dog ikke i tvivl om hvem der skulle vinde, så her kommer det,...

Læs mere
horgmo

Rise of the triples!

Mange af jer har nok allerede set det og læst det, men det er stadig sindssygt! Torstein Horgmo, wunderbarnet fra Norge har sat den første triple cork på Snowboard, nogensinde. Yeah, triple cork. ...

Læs mere