Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Young Guns - Rangliste i Assens

windsurf

Young Guns - Rangliste i Assens

Så er jeg kommet hjem fra endnu er rangliste. Nærmere betegnet nr. 2 i rækken i år. For mig er det så nr. 3, da jeg for en uges tid siden deltog i ranglisten i Freestyle/wave i Klitmøller.

Assens bød på knap så meget vind om lørdagen, så det blev til nogle fun sejladser, hvor det gik godt for mig. Jeg lå nr. 2-3 i U19 og U23. Det var som sagt kun fun sejladser, så det ændrede sig søndag, hvor der kom god luft. I første sejlads gik jeg ud med min 9.8 V8, og det var lidt for meget for mig at vende mig. Jeg tabte sejlet en del gang og måtte i baljen lige så mange, så jeg var god wasted da jeg kom i mål blandt de sidste som gennemførte. Heldigvis fik jeg den fedeste tur på slør, hvor jeg startede med at sejle i bagerst strop i stedet for chicken, og tak hvor gik det stærkt, så jeg fik hurtigt jibet, så jeg kunne komme ud af den, og i min chicken.

Anden sejlads sejlede jeg rundt med min 9.0, og det gik meget bedre. Den lå rigtig godt til mig, og jeg fik presset min bedste placering i hus, som vidst var en 23 plads overall, og nr. 4 i U19. Tredje og fjerde sejlads sejlede jeg med min 9.8 igen, og de gik nogenlunde ens. Jeg fik ca. samme placeringer, dog måtte jeg stå parkeret ved topmærket i sidste sejlads, hvor jeg ramte layline dårligt. Lidt en skam, men sådan er det.

Jeg fik trænet en masse layline i Assens, og udover den sidste sejlads er jeg begyndt at ramme dem meget godt. Lørdag aften fik alle Young guns en snak med de voksende surfer, hvor vi evaluerede dagens sejladser, fik gode råd med på vejen og ellers bare snakkede om hvordan det var gået. En rigtig fed dag, hvor jeg lærte mere på land end på vand.

Nu vil Sebastian Kornum, Andreas Jensen, Christian Justesen og jeg gå i skarp træning i denne uge, så vi er klar til Århus bugten rundt. Personligt vil jeg træner utrolig meget de næste mange uger, da jeg har fået læseferie, og trods alt ikke kan bruge alt den tid på at begrave mig i bøger jeg allerede har terpet et helt år. Så forhåbentlig får jeg også en tur i Klitmøller en af de kommende dage. Hvem ved.

Med venlig hilsen Danni

Read more

snowboard

The Morning Out of Austin

2 teasere er ikke længere nok, nu kommer den 3. teaser fra MDP; The Morning Out of Austin. Vi venter stadig spændt på den færdige film!

Læs mere
sheriders

Kids Surf Klitmøller 2007!

Så inviteres der endelig til ren børnedag! Tag dine børn med til Klitmøller søndag den 8.juli 2007 og giv dem en dejlig dag på vandet!

Læs mere