WINDSURFLidt mere vintersurf!

Redaktionen12 år siden1 min

Martin Tams og Klaus har endnu en gang været ude at sejle, når de fleste andre helst holder sig på land. I minus grader og med en god nordøstenvind, var der lagt i ovnen til en omgang stive fusser, følelsesløse hænder og en god forkølelse, meeen, det gik vidst!

Riders: Martin fortæl os lige, hvad får Jer til at gå ud i sådan noget koldt vejr?

Martin: Jamen det er ganske simpelt, nu har jeg trænet og trænet her i vinter for at få det sidste sul på kroppen, der gør at jeg kan holde varmen. Det er præcis samme trick pingviner bruger, og samtidig har jeg ladet skægget gro, og jeg var fuldstændig overbevidst om, at det IKKE ville være koldt at komme ud!

klaus (2)

Martin Tams full on

Riders: Jamen, virkede det så efter hensigten?

Martin: Neej, det gjorde det faktisk ikke. Mange timer senere havde jeg stadig ikke fået varmen i fødderne, men jeg var sikker på det hjalp. Men jeg har en ny og bedre ideen i ovnen, som jeg desværre ikke kan afsløre!

Riders: Hvad med dig Klaus, hvad fik dig ud i dette kolde vejr?

Klaus: Jeg vil gerne takke mine forældre for de julegaver jeg fik, og så glæder jeg mig utrolig meget til i aften (Nytårsaften). Jeg er ved at bygge om derhjemme, var det dét du fiskede efter?

Riders. Nej, egentlig ikke. Men tak for snakken alligevel drenge, vi må trods alt give Jer, at I trodsede kulden!

Så håber vi ikke der er andre derude, der bliver lige så kuldeskøre som Martin og Klaus, der sikkert er klar igen, når det blæser igennem!

I ønskes alle et rigtig godt nytår!

klaus (3)

Klaus ligger an til fri stil

klaus (4)

klaus (5)

“Ja, nedhalet skal altså spille ordentligt”

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.