SHERIDERSSKIDM 2012 // Bluebird ved ankomst

Redaktionen10 år siden1 min

Foråret er kommet til Tignes, og dagen er kommet, hvor årets DM uge skydes i gang. Tignes’ gader og ikke mindst Tignes park er i dag blevet fyldt af den danske freestyle elite. Arrangørerne har været her siden onsdag, og er i gang med de sidste forberedelser, så alt er klar til ridersmeeting i aften.

Nikolaj Vang er tilfreds med forholdene, og glæder sig til den kommende uge: Parken ser rigtig god ud, nr. to kicker er stor og fantastisk, og vi har en række verdensklasse obstacles. Vi har bygget mindre kickers på tablesne, så der er noget for alle. P.t har vi vores personlige shaper Henrik Hedegaard i gang, så banerne står perfekt til træningsdagen i morgen.

Mens eftermiddagssolen skinner, og de sidste forberedelser gøres klar, er de sidste håbefulde riders ved at gøre deres indtog i byen. I morgen venter ugens første officielle træningsdag, før konkurrencerne skydes i gang med årets slopestyle konkurrence mandag.

Riders.dk dækker mesterskaberne ugen igennem…!

 

 

DM i Freestyle Ski 2012 på Riders.dk er præsenteret i samarbejde med

(TI)

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.