WINDSURFKenneth Danielsen er storfavorit i Klitmøller

Redaktionen10 år siden1 min

Kenneth Danielsen er den helt klare favorit i DM i Klitmøller, der er bliver afgjort imorgen. Efter at have færdiggjort årets to sidste PWA konkurrencer, er DM måske sidste stop, inden han slutter af for denne sæson

Billede fra Kenneth Danielsens egen blog: kennethdanielsen.com

 

Kenneth Danielsen er helt klart favorit til at vinde DM i windsurf imorgen. Selvom resultaterne fra året PWA tour måske ikke helt levede op til forventningerne, viste han endnu engang, at han kan mænge sig med de helt store. Han sluttede på en samlet 18. plads. Tidligere i år vandt han Red Bull Soulwave i Windsurfkategorien

Men i morgen gælder det altså det danske mesterskab. som han selv skriver på sin blog, måske bliver det sidste stop inden, vintertræningen sættes ind. Det selvfølgelig ikke, hvis han måske også lige mangler at jage bølger med Red Bull i Red Bull Stormchase.

Billede fra Kenneth Danielsens egen blog: kennethdanielsen.com


PWA afslutningen
Nu her efter afslutningen på PWA har Kenneth gjort status på hans indsats. Det har han gjort på sin egen blog, kennethdanielsen.dk, hvor han bl.a. forklarer, at han havde lidt større forventninger til sig selv:

To be honest I was aiming for a better result as I finished 6th last year, but never the less I’m still happy to make it that far in the tough competition.

Kenneth røg ud af PWA world cuppen i Klitmøller efter at have været oppe imod John Skye, som han selv forklarer “put up a prober fight for the victory”.  Du kan læse hans fulde indlæg på hans blog kennethdanielsen.dk

Billede fra Kenneth Danielsens egen blog: kennethdanielsen.com

 

Vi vil på Riders prøve at holde dig opdateret, når champagnepropperne springer i redningshuset, hvor præmierne bliver overrakt.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.