SKISNOWBOARDDanmark får igen landshold i freestyle ski og snowboard

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/03/REMAKE_DSC_9338-1024x592.jpg

Det nyetablerede Freestyle Kraftcenter (FKC) under Dansk Skiforbund udtager i foråret landshold og talenthold. En positiv nyhed for Danmark der sidst havde et landshold i freestyle tilbage i 2007.

 

Pressemeddelelse: Freestyle Kraftcenter, 28. marts 2017

 

Ambitionen er at få flere atleter på det internationale landkort inden for freeskiing disciplinerne. Derfor etableres i foråret 2017 et nyt freestyle ski/snowboard landshold og talenthold.

FKC’s rolle er at samle, udvikle og fastholde eliten og samtidig understøtte og samarbejde med skiklubberne om breddearbejdet.

 

Discipliner

Der stiles i første omgang efter at udtage landshold og talenthold i følgende discipliner:

 

  • Slopestyle
  • Halfpipe
  • Pukler

 

FKC opfordrer alle dedikerede og interesserede freestylere og snowboardere uanset alder, til at ansøge om, at blive en del af landsholdene.

Det er vigtigt at understrege, at de, der ikke bliver udtaget til landsholdet, stadig vil have fokus fra FKC i det fremadrettet arbejde med at skabe aktiviteter og træningsmuligheder for freestylemiljøet via skiklubberne.

 

Indkaldelse af ansøgninger fra atleter

En ansøgning skal indeholde følgende:

 

  • Navn, adresse, alder og skiklub.
  • Tidligere konkurrenceresultater, hvis du har deltaget i konkurrencer (både jib-, nationale og internationale konkurrencer). Hvis ikke er det en god idé at lave en motiveret ansøgning på maks. en side. Har du edits og billeder af dine færdigheder på ski/snowboard, vil det være meget oplagt at sende det med eller linke til det i din ansøgning.
  • En beskrivelse af din træningsindsats indtil nu og fremover.
  • En beskrivelse af dine mål og ambitioner.
  • En særskilt plan for sæsonen 2017 / 2018 både i forhold til træning på sne og uden for sne.

 

Deadline

Alle interesserede kandidater skal sende en ansøgning til FKC inden d. 1. maj 2017 til freestylekraftcenter@gmail.com og skriv ”ansøgning til Freestyle landshold og talenthold” i emnefeltet.

 

Kraftcenteret vil udvælge landshold og talenthold på baggrund af indsendte ansøgninger. Det er ingen garanti, at der udtages hold inden for alle discipliner. Holdene vil bestå af max 10 personer hver.

 

Der vil blive arrangeret landsholdtræning på vandrampe og i snowpark i løbet af ydersæsonen 2017. Her vil Freestyle Kraftcenteret stille gratis træning og bolig til rådighed. De nærmere datoer meldes ud kort tid efter udtagelsen.

 

Vi ser frem til en masse inspirerende ansøgninger.

 

– Bestyrelsen, Freestyle Kraftcenter

 

Foto: Alexander Vissing, Hafjell, marts 2014.

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.