PULSSKINu kan du uddanne dig til offpiste guide igennem Snowminds

Victoria Jensen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/06/Billede2-1024x683.jpg

Snowminds har uddannet skiinstruktører siden 2012. Men efter at have eksisteret i 5 år udvider de nu til også at uddanne offpiste guider. Dette bliver den første dansk organiseret offpiste guideuddannelse nogensinde.

 

Snowminds har gennem tiden uddannet over 800 skiinstruktører i blandt andet Japan og Østrig. Denne vinter havde de for første gang også instruktører afsted i Canada. Medstifter og direktør af Snowminds Christoffer Vorre bemærker, at det canadiske folkefærd, om nogen, brænder for skiløbet, hvorfor det er oplagt at uddanne skiinstruktører i dette terræn.

 

Snowminds kursister til skiinstruktøruddannelsen i Canada sidste år

8 heldige danske skientutiaster

Det vil blive en mulighed for 8 personer at deltage i offpiste guideuddannelsen. Uddannelsen vil være en forlængelse af Snowminds skiinstruktøruddannelse i Canada, som foregår over tre uger i november og december. Når kurset er bestået vil Snowminds være behjælpelige med både job, bolig og liftkort.

Næste ansøgningsfrist er allerede d. 2. juli 2017, hvorfor du ligeså godt kan få sendt sin ansøgning afsted nu!

 

Om uddannelsen

Det nye offpiste guide program er blevet til i samarbejde med flere af Canadas mest etablerede aktører, som bl.a. tæller Canadian Avalanche Association (CAA), Sun Peaks skiskole og en af Canadas førende bjergguider. Programmet starter i januar og slutter sent i marts, og er skræddersyet til at træne kursisterne op til at bestå den internationalt anerkendte Operation Level 1 uddannelse hos the Canadian Avalanche Association.

 

 

Snowminds offpiste kursus indeholder 20 dages offpiste træning i Sun Peaks, hvorefter kursisterne rejser til Jasper National Park, hvor CAA’s 8 dage lange Operation Level 1 uddannelse finder sted. Kursuslederen er en erfaren herre, med mange års erfaring med guide fra bl.a. det verdenskendte Mike Wiegele Heliskiing Resort.

 

Knastør puddersne i de canadiske bjerge

Spørgsmål?

Du kan på deres hjemmeside læse mere om Snowminds Offpiste Guideuddannelse, hvor du også kan ansøge om at blive skilærer hos dem til den kommende vintersæson. Du kan også læse mere om dem på Trustpilot og Facebook.

 

Fakta om Snowminds

Stiftet i 2012 af Christoffer Vorre og Ottar í Hjøllum

Selskabet ansætter og uddanner danske og hollandske skiinstruktører i Canada og Østrig, og sikrer deres kandidater jobgaranti hos skiskoler i Afrika, Australien, Argentina, Canada, Japan og Østrig. I vinteren 2016/2017 uddannede selskabet 454 skiinstruktører, som alle fik jobgaranti på en lokal skiskole.

Victoria Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.