PULSDouchebags lancerer ny eksklusiv Black Camo serie

Redaktionen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/11/small_DSC3540-Redigera.jpg

Som opfølgning på Douchebags’ Jon Olsson White Camo serie, som blevet revet væk fra hylderne, er en eksklusiv ny serie netop blevet frigivet i dag.

Douchebags er tilbage med en ny eksklusiv serie i deres topkvalitets rejse- og skitasker. Black Camo Limited Edition farvekombinationen tager afsæt i den succesfulde og spraglede Jon Olsson White Camo pro model, der udkom tidligere dette år. Denne kollektion havde sine rødder i det svenske militærs unikke vinter camo, som efterhånden er gået hen og blevet Jon Olssons varemærke.

Med Black Camo Limited Edition er mønstret i et mørkt og mere afdæmpet firefarvet kontrastforstyrrende mønster med uregelmæssige markeringer i sand, brun, grøn og sort. Douchebags Black Camo Limited Edition tangerer hermed den altid flotte Woodland Camouflage, der også uofficielt hedder M81. Denne var i øvrigt standard camouflage-mønster udstedt til de amerikanske soldater, marinesoldater og jagerpiloter fra 1981 og frem til 2006.

Black Camo serien findes i et begrænset oplag og forhandles blandt andet hos Blacksnow.dk og Packyard.

 

Artiklen er sponsoreret af Douchebags.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.