SKI & SNOWBOARDPre-season pudder i Verbier

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/12/BecDesRosses_backdrop-1024x765.jpg

Vi er nået til vejs ende på vores Schweiziske pre-season tur og de tre P’er. Sidste fokus står i pudderens tegn, hvorfor vi besøgte freeridemekkaet, Verbier.

Park, pleasure og pudder. De tre P’er som danner rammen om vores fem dage lange pre-season tur. Efter to succesfulde stop hos Zermatt og Saas-Fee i henholdsvis parkens og nydelsens tegn, er det blevet tid til at teste det sidste P i form af pudder.

 

Kold nysne helt ned til byen sikrer pre-season pudder når det er bedst // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Alperne har haft en kanon start på sæson med mulighed for at køre pudder af bedste kaliber allerede fra November. Det var derfor oplagt at besøge et område med terrænet passende her til, hvorfor turens sidste stop gik til freeridemekkaet Verbier.

 

Undertegnet trækker en linje med udsigt ned til Verbier // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Stjernebestøvet rundvisning

Allieret med den lokale kommunikationschef samt  Freeride World Tour rideren Carl Renvall, kunne vi ikke have bedt om bedre selskab, og vi fik oplevet det bedste Verbier kan tilbyde så tidligt på sæsonen. Carl er desuden aktuel i en spritny dokumentar om hans rejse til Freeride World Touren, og den kan se ganske gratis lige HER.

 

Carl Renvall på hans hjemmebane i Verbier // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Freeride helt ind til kernen

Og netop Freeride World Touren er en stor del af freeridemiljøet i Verbier, hvor finalen af selv samme tour køres på det legendariske Bec Des Rosses, et bjerg Carl i øvrigt har kørt årligt siden han var 14 år gammel.

 

Det legendariske finale face på Freeride World Touren // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Resten af Verbier lever op til kvalitetsstemplet fra verdens bedste freeridere. Terrænet er enormt og meget alsidigt hvor mulighederne er utallige. Det er ikke for sjov at freeridere overalt fra Schweiz samt resten af verden valfarter hertil for at stå pudder. Overalt hvor du befinder dig mærkes freerideånden, hvad end du er på bjerget eller nede i byen på en af de mange barer, klubber og restauranter.

 

Omkranset af massive bjerge // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Selv gastronomien er i denne ånd. I Martigny ligger mikrobryggeriet White Frontier, der med investorer som Xavier De Le Rue, brygger fantastiske øl med navne som Pillows og Screaming Trees. Eller hvad med en Freeride World Tour colab-øl skabt i samarbejde med atleterne?

 

Freeride World Tour Pale Ale fra det lokale bryggeri, White Frontier // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

En ting er sikkert, det her er et sted vi må tilbage til igen og igen. Tak til Verbier for at have os, samt en kæmpe high-five til Vincent og Carl for at vise os det absolut bedste af terrænet og lokallivet.

 

Efter et besøg i tre vidt forskellige områder er vores pre-season tur sammen med Skiers.dk kommet til vejs ende. Konklusionen er klar, der er noget for enhver smag – selv tidlig på sæsonen. Atter blev vi bekræftet i, at Schweiz ikke er så dyrt som rygtet siger, og kvaliteten, den er stadig på et niveau der er svært at finde andre steder.

 

Riders.dk stempler ud af en god pre-season tur // Foto: Nicklas Kold Nagel

 

Læs de andre artikler i serien:
Parkrotte i Zermatt uden Rolex
Alpernes billigste pleasure i Saas-Fee
Pre-season pudder i Verbier

 

Vi besøgte også området omkring Verbier tilbage i marts på vores Vallisiske rundtur. Læs mere her: Schweizisk stolthed i Valais

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.