PULSSKI & SNOWBOARDSe det nyeste gear fra ISPO 2018

Jens Peter Frederiksen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/01/DSC_0053-1024x680.jpg

Vi besøgte mandag den årligt tilbagevendende ISPO messe i München. Her er stort set alle producenter af skitøj, ski, støvler og alt der hører til er repræsenteret. Her er der det vi på Riders.dk fandt mest interessant for næste sæson.

Oakley PRIZM REACT
Oakley er til næste sæson klar med en linse du aldrig behøver at skifte linse på. Tryk på den ene side for at skrue op for lysindfaldet, og den anden side for at skue ned – det er smart!

 

Sweet Protection Switcher
Sweet Protections Switcher vandt guld ved ISPO Awards. Den nye hjelm, bestående af 91 dele, har et unik ventilationssystem man justere bagpå hjelmen, hvor man også vedhæfter gogglestrappen. Dermed går Sweet væk fra den trykknap der b.la. kan fryse til, eller blive bulet.

 

Open Wear Open One Series 3L
Det spritnye Schweiziske mærke, Open Wear vandt guld i skaltøj 3-lags kategorien. Om vinderen siger dommerne: “Highly functional eco-friendly shell set for the backcounty. A 45.000mm 3L Symptatex shell, PFC-free, with YKK Aquaguard zippers, vent zips, high collar, cohesive cords lockers, helmet proof hood, removable powder skirt af cuff, GPS watch access, enforced cuff tabs and patches at pants. Made affordable by delivering B2C. Each product has a unique serial number for lifetime service, including repairs, re-use and recycling.”

Open Wear are providing high-specs snow solutions at accessible prices. This combination is beautifully finished and offers solid protection for snow sports.” Yvonne Kostiak, WGSN.

 

Evoc LINE R.A.S. 30l & 20l
Evoc er i år gået sammen med Mammut og lancerer nu deres egen airbag taske, altså ikke en zip-on. Via Mammuts system kommer ballonen op over hovedet, og ikke som ABS’ system ud af siderne. De to forskellige Evoc modeller har hvert et rum, så man nemt kan flå tasken op, hive sit udstyr frem og begynde at grave. Det er smart, men vi håber selvfølgelig ikke at nogle kommer til at skulle bruge det.

 

Faction Skis CT modeller
Candide Thovex får i år sin 5. promodel, CT 5.0 – The classic Reborn. Det kan kun blive næste år hit i dyb japow!

 

MONS ROYALE
New Zealandske Mons Royale laver merinouldstøj i topklasse og i mange forskellige kvaliteter. Til næste sæson har de nye mellemlag klar.

 

Dynafit Hoji Pro Tour
Den ser led ud og det er den også  – Dynafits nye HOJI Lock system er bl.a. en af grundene til at denne støvle vandt guld ved ISPO Awards

 

Salomon S/LAB Shift Binding
Selvom om Amer Sports (inkludere bl.a. Salomon, Atomic og Armada) ikke var tilstede på ISPO, havde deres nye Shift binding vundet guld. Den på nettet meget omtalte binding, skulle på en ny måde kombinere det bedste fra Pin Tech med en traditionel binding. Det er mest den forresten del af bindingen der kendetegner dette.

 

black crows
Straight out of Chamonix. Trekanter, farver og flot grafik definere det franske mærke. Altid seje black crows med deres lineup af touring ski. Sådan et par gad vi godt have.

 

Produkterne rammer butikkerne og online shops fra efteråret (nogle måske før). Vi glæder os til at teste det i sneen.

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.