/DM i freeski & snowboard 2018 er i gang

DM i freeski & snowboard 2018 er i gang

Af Redaktionen

Solen stod højt og det samme gjorde de gode vibes. DM i freeski & snowboard startede tirsdagen med en rail-session i Hafjellparken. Alle fire officielle kategorier var repræsenteret med kids, juniorer, kvinder og herrer som alle gik stort med flotte tekniske tricks.

Tekst: Magnus Kirchheiner

Da klokken nærmede sig 13.00 blev der budt velkommen til alle deltagerne og DM’s 20 års jubilæum blev skudt i gang med hotdogs, Pure Fuel og blå himmel!

Rammen var sat for den perfekte start og deltagerne tog godt imod rail-session’en, som var opvarmning til de kommende dages konkurrencer.

Efter et kort riders meeting, startede sessionen med et brag. Sneen var blød og alle ridernes smed deres bedste tricks på de tre forskellige elementer, som bestod af et flat-rail til dobbelt kink, en flatdown-boks og til sidst en flat-rail transfer gap til down-rail.

Dommerne hidsede deltagerne op og udfordrede dem til at smide vilde tricks indenfor de fire challenges: lib 270 out, K-fed, junior 270 på boks og bedste gap til rail/boks.

Sessionen varede en god times tid og det blev bevist, at niveauet til dette års DM er super højt.

Vinderne ved dagens rail-session blev:

  •  Lib 270 out Challange: William Roer Madsen
  •  K-fed Challange: Jakob Ebskamp
  • Junior 270 på boks Challange: Anton Mollerup
  • Gap Challange: Joachim Clausen Hansen

 

  •  Overall (Ladies): Annika Bornebusch
  •  Overall (Kids): Marcus T. Völcke
  •  Best overall: Andreas Roer Madsen

Tjek video fra rail session her:

 

Følg med under hele DM enten på Facebook eller på Instagram @dmskisnowboard eller via hashtagget #dmskisnowboard

ALLE BILLEDER TILHØRER EMIL BRANDT VISUALS – se flere billeder her: www.facebook.com/dmskisnowboard/posts/468578060226360