SKINyt Vacay Tape vender hjem til Skandinavien

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/05/vacay2-scandi-1-1024x683.jpg

Jakob Ebskamp følger op med atter et Vacay Tape – denne gang fra de Skandinaviske fjelde, og med sin vanelig drømmefyldte midt 00’stil.

Da vinterens danske skifilm Natural Ice ramte lærredet tilbage i December, var det med en stemning og stil der første os tilbage til midt 00’ernes skifilm på absolut bedste vis. En af bagmændene bag successen – Jakob Ebskamp – fortsatte denne stil i en ny serie af edits kaldet Vacay Tape. I marts kunne vi præsentere jer for det første – her kommer nummer to.

 

Jakob Ebskamp (til venstre) er manden bag serien Vacay Tapes // Foto: Emil Brandt

 

Tilbage til vores nordiske naboer

Hvor det første tape foregik i canadiske Calgary og Whistler med internationale gæste riders, holdes det ren Skandinavisk på andet tape. Rune Bach og Jakob Ebskamp tilbragte i slutningen af vinteren tre uger på fjeldene nord for København, som har dannet grundlaget for optagelser. Selvsamme riders agerer både foran og bag kameraet, hvor den nylige publikumsfavorit til Riders.dk MONEYFRAMES! – Anton Lisner – også har hjulpet med at få optagelserne i hus.

 

Andet tape har rødder i de Skandinaviske fjelde.

 

Mod al forventning skinnede solen næsten uafbrudt og gav drengene flere park-laps end de kunne have drømt om. Rejsen bragte dem forbi den svenske klassiker Kläppen, hvorefter henholdsvis Norske Oslo og Geilo stod for skud. Eskepaden sluttede af i Hafjell for at mødes med alle vennerne og kører DM.

 

Ømt lifestyle shot når det er bedst.

 

Flere Vacay Tapes i sigte

Næste stop bliver Østrigske Kaunertal, hvor Jakob i løbet af de kommende tre uger skal filme det tredje Vacay Tape med blandt andet Simon Storgaard.

Nyd her Vacay Tape #2 SCANDI:

 

 

Se det første Vacay Tape fra Canada her.

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.