SKI & SNOWBOARDCopenHills parkdesign: finalisterne er fundet

Alexander Vissing1 år siden1 min

Vi er nået et skridt tættere på designet af parken på Københavns kommende skibakke, CopenHill. Efter at tilmeldingen til den åbne designkonkurrence er slut, offentliggøres hermed de fem finalister.

Der er ingen tvivl om at park har stort fokus på Københavns kommende skibakke, CopenHill. Det er vigtigt at miljøet bliver hørt, og derfor blev der i midt maj åbnet for en designkonkurrence, hvor alle havde mulighed for at bidrage med deres skitse og ideer. Læs om konkurrencen, tidslinje og regler her.

I mandags lukkede tilmeldingen så og de fem finalister kan nu offentliggøres:

  • Frozen Fløde
  • Daniel Rasmussen
  • Johan Duus
  • Thomas og Jacob Birkholm
  • Kristian Morgen

 

I næste uge inviteres de ud på bakken for at kigge nærmere på mulighederne, så de kan udforme deres endelige designforslag. Disse offentliggøres den 20. juni hvorefter vinderen skal findes via offentlig afstemning og dommerpanel. Vi glæder os til at kunne offentliggøre de færdige bidrag!

 

Professionel vejleding

De fem kreative finalister skal dog ikke tænke helt for sig selv. Vi kan derfor med glæde fortælle at den amerikanske OL guldvinder i Slopestyle fra 2014, Joss Christensen, sammen med Andrew Napier fra 4bi9 skicrewet, også bidrager med input som finalisterne kan indhente inspiration og sparring fra.

Stay tuned…

 

Alexander Vissing

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.

Loading cart ⌛️ ...