SKI & SNOWBOARDCopenHills parkdesign: vinderen skal findes

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/06/CopenHill-finalist-collage2-1024x682.jpg

Vi kan nu præsentere de fem finaledesigns til CopenHills freestylefaciliteter. Se dem herunder og afgiv din stemme på det setup du helst ønsker at se på Københavns kommende skibakke.

Der er ingen tvivl om at park har stort fokus på Københavns kommende skibakke, CopenHill. Det er vigtigt at miljøet bliver hørt, og derfor blev der i midt maj åbnet for en designkonkurrence, hvor alle havde mulighed for at bidrage med deres skitser og ideer.

 

Stem på dit favoritdesign

For to uger siden blev de fem finalehold så offentliggjort, og forrige mandag var Frozen Fløde, Daniel Rasmussen, Johan Duus, Thomas og Jacob Birkholm samt Kristian Morgen en tur ude på Amager Bakke for at inspicere mulighederne forud for deres endelige finaledesign som vi nu med glæde kan fremvise. Se dem alle i bunden af artiklen, og husk at afgive den stemme på det setup du allerhelst ser vinde og dermed give indflydelse på CopenHills kommende freestylefaciliteter.

Det kræver at du er logget ind med en google-konti (f.eks. G-mail) for at kunne stemme. Afstemningen lukker onsdag d. 27. juni kl. 23.59.

 

Hvordan findes vinderen?

Vinderen findes i bedste melodigrandprix ånd. På baggrund af antal stemmer fordeles 12 point til det bidrag med flest stemmer, 10 point til andenpladsen, 8 point til tredjepladsen, 6 point til nummer fire samt 4 point til nummer fem. Derudover vurderer et kompetent dommerpanel alle bud og rangerer dem individuelt hvorefter de modtager point efter samme system som i den offentlige afstemning.

Dommerpanelet består af:

– Christian Ingels (CopenHill)
– Alexander Vissing (Riders.dk)
– Joss Christensen & Andrew Napier (OL Slopestyle guldvinder 2014 / 4bi9 skicrew)
– Carsten Wiegand-Hansen (Danmarks bedst certificeret parkbygger)
– Nikolaj Vang (Playground)

 

Vi glæder os til at modtage en masse stemmer så vi kan få Danmarks fedeste freestylesetup. Læs mere om konkurrencen og regler her, samt se dugfriske billeder fra bakken her.

 

Du afgiver din stemme HER.

 

 

Finalist 1 – Daniel Rasmussen

 

Finalist 2 – Frozen Fløde

 

Finalist 3 – Johan Duus

 

Finalist 4 – Kristian Morgen

 

Finalist 5 – Thomas & Jacob Birkholm

Du afgiver din stemme HER.

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.