SKI & SNOWBOARDCopenHills parkdesign: vinderen er fundet

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/06/CopenHill-winner-release.jpg

Efter halvanden måneds intens periode er vinderen nu fundet. Se her det freestylesetup som fik flest point og dermed bliver grundtanken bag parken på Københavns kommende skibakke.

Der er ingen tvivl om at park har stort fokus på Københavns kommende skibakke, CopenHill. Det er vigtigt at miljøet bliver hørt, og derfor blev der i midt maj åbnet for en designkonkurrence, hvor alle havde mulighed for at bidrage med deres skitser og ideer.

 

Folket og dommerne har talt

De fem finalbidrag fra Daniel Rasmussen, Frozen Fløde, Johan Duus, Kristian Morgen samt Thomas og Jacob Birkholm blev i sidste uge offentliggjort – alle utrolig imponerende og gennemarbejdet.

Herefter spidsede det til, for der kunne kun være en vinder, og denne skulle findes via en offentlig afstemning samt et dommerpanel bestående af Christian Ingels, Alexander Vissing, Carsten Wiegand-Hansen, Nikolaj Vang samt Joss Christensen og Andrew Napier.

Points er nu talt op og vinderen kan dermed endelig afsløres – stort tilllykke til Johan Duus!

 

  1. Johan Duus (60 point)
  2. Frozen Fløde (58 point)
  3. Daniel Rasmussen (54 point)
  4. Thomas og Jacob Birkholm (44 point)
  5. Kristian Morgen (24 point)

 

Se alle de uddybende detaljer om det vindende design i bunden af artiklen. Se også alle finalebidrag samt læs om pointsystemet og dommerne her.

 

Kreativitet og multifunktionalitet gav sejren

Det var et uhyre tæt kapløb iblandt top 3, hvor sejren ifølge dommerne skyldtes Johans kreative tilgang til at udnytte hele bakkens udformning samt inkorporerer både anderledes features, men også traditionelle features der udfordrer både begynderen og den mere øvet på en gang.

” Min overordnede tanke var at alle features har flere muligheder og kombinationer samt at de også kan bruges af helt nybegyndere såvel som udfordre eksperterne” – Johan Duus

 

Hvad sker der så nu?

Nu da det vindende design er fundet, skal de næste måned bruges på tænke setuppet ind i de andre interesseområder på bakken såsom pistekørsel, børneområde osv. CopenHill tager Johan Duus’ input med i den endelige vurdering af udformningen af parken, og Johan vil være involveret igennem byggeprocessen. Der er dog ingen garanti for at det vindende forslag får designet 100% opfyldt. Selve parken skal give mening mht. størrelse og budget for udarbejdelse.

”Jeg glæder mig til at kunne arbejde med et underlag som kan formes helt som man vil, og dermed skabe den bedst mulige park ud fra det danske freestylemiljøs ønsker” – Johan Duus

 

Vi holder jer selvfølgelig opdateret på byggeprocessen, men først skal I dykke ned i Johans vindende forslag – nu må CopenHill gerne snart åbne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.