SKI & SNOWBOARDHer er folkene bag DM i Freestyle 2019

Alexander Vissing1 år siden1 min

For 3 uger siden blev det offentligt at DM i Freestyleski og Snowboard den kommende vinter rykker til Avoriaz i Påsken med ny arrangør. Nu kan folkene bag så præsenteres.

I en pressemeddelelse fra Elitecenteret for Freestyle og Freeride (EFF) under Danmarks Skiforbund, blev det i start september offentliggjort, at DM i Freestyleski og Snowboard den kommende vinter rykker til Avoriaz i Påsken med ny arrangør. Bag det kommende Danmarksmesterskab står Sunweb som blandt andet har rejseselskabet écart. De har allieret sig med et såkaldt ’Task Force’ til at stå for konkurrencedelen, som der nu løftes sløret for.

 

Rasmus Brejl i Hafjell som gæst til DM i Snowboard i 2014 // Foto: Alexander Vissing

 

Tidligere konkurrenceatleter forankret i miljøet

Det ovenfor omtalte ’Task Force’ skal koncentrere sig om de sportslige rammer, herunder baneforhold, setup, konkurrenceafvikling og riders care. Og det er en interessant kombination bestående af danskere som alle har mange års erfaring som konkurrenceatleter, og som samtidig er stærkt forankret i det danske freestylemiljø. ’Task Force’ består nemlig af prominente profiler som Thomas Trads, Johan Duus, Joachim Clausen Hansen, Frederik Højgaard og Maya Casier.

Projektansvarlig fra Sunweb Jonas Friismose er heller ikke i tvivl om, at deres styrke som rejsearrangør i samarbejde Task Forcens ekspertise på det sportslige, kommer til at skabe et rigtig stærkt DM:

 

“Den største styrke må være sammenlægningen af kompetencer. Folk kan forvente en 360 graders oplevelse allerede fra de ser det visuelle udtryk og klikker sig ind på tilmeldingen, indtil de er kommet hjem igen, en fed skitur og oplevelse rigere” – Jonas Friismose

 

Vi følger spændt processen frem mod vinter. Stay tuned på Riders.dk for det seneste nyt omkring vinterens DM.

 

Alexander Vissing

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.