SKI & SNOWBOARDNy CopenHill film fortæller alt du skal vide om skiløb på plastik

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/10/Uhrskov-bergamo_small-1024x683.jpg

Thomas Uhrskov er hovedpersonen i en ny kortfilm fra CopenHill, som svarer på alle de spørgsmål du måtte have til skiløbet på Københavns kommende skibakke.

I start oktober var vi med CopenHill holdet i Italienske Bergamo, for at skyde en kortfilm, som sætter fokus på alle de spørgsmål folk har haft til hvordan skiløbet på toppen Amager Bakke i København egentlig bliver.

Nu er videoen så endelig på gaden, hvor Thomas Uhrskov i hans vanelige folkelige stil, giver dig den information du behøver. I løbet af de fem minutter kortfilmen varer, sætter han således fokus på spørgsmål omkring underlaget, udstyret, niveauet samt børneskiløb på CopenHill. Uundværlig viden for alle blot lidt skiinteresseret i det danske land. Nyd den lige her!


Læs mere om turen og se alle de fede behind-the-scenes billeder fra kortfilmen her: På (plastik)ski igen, igen?

CopenHill har desuden netop opdateret deres hjemmeside med en masse spændende ny info – tjek copenhill.dk

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.