/Ny CopenHill film fortæller alt du skal vide om skiløb på plastik
uhrskov bergamo

Ny CopenHill film fortæller alt du skal vide om skiløb på plastik

Af Alexander Vissing

Thomas Uhrskov er hovedpersonen i en ny kortfilm fra CopenHill, som svarer på alle de spørgsmål du måtte have til skiløbet på Københavns kommende skibakke.

I start oktober var vi med CopenHill holdet i Italienske Bergamo, for at skyde en kortfilm, som sætter fokus på alle de spørgsmål folk har haft til hvordan skiløbet på toppen Amager Bakke i København egentlig bliver.

Nu er videoen så endelig på gaden, hvor Thomas Uhrskov i hans vanelige folkelige stil, giver dig den information du behøver. I løbet af de fem minutter kortfilmen varer, sætter han således fokus på spørgsmål omkring underlaget, udstyret, niveauet samt børneskiløb på CopenHill. Uundværlig viden for alle blot lidt skiinteresseret i det danske land. Nyd den lige her!


Læs mere om turen og se alle de fede behind-the-scenes billeder fra kortfilmen her: På (plastik)ski igen, igen?

CopenHill har desuden netop opdateret deres hjemmeside med en masse spændende ny info – tjek copenhill.dk