KITESURF5 våde til Marc Skjødt Pedersen

https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/11/Tanker-1024x838.jpg

I serien 5 våde, sætter vi fokus på udvalgte personligheder i vand og surf miljøet. Ugens profil får muligheden for at fortælle om deres sæson og deres højdepunkter.

Denne uges profil er Marc Skjødt Pedersen.

Riders.dk: Hvem er du?

Marc: Jeg hedder Marc og er 33 år. Jeg bor i Nørresundby (Aalborg) sammen med min kæreste. Jeg blev uddannet politibetjent i 2012. Jeg er meget interesseret i foto/video, så i 2015 tog jeg orlov fra politiet, for at studere på European Film College. Nu arbejder jeg fuld tid inden for medie-branchen. Jeg begyndte at kitesurfe i 2011 og er generelt vild med alle former for vandsport. Kitesurfing har givet mig så mange fede oplevelser. Jeg har rejst til Marsa Alam og El Gouna (Egypten), Cape Town, Mauritius og været i Dahkla i Marokko. Jeg er team rider for One Open Sky (Nautic Surf og Ski) og sejler med Naish Kites udstyr.

Morten og Marc
Foto: Kjetil Juel Christensen


Hvor har du primært sejlet/surfet i løbet af sæsonen og hvorfor?

Jeg har kun sejlet i Danmark i år, da mit arbejde tager meget af min tid. Vi er heldige at have mange gode spots i Nordjylland til alle vindretninger. Vind er der generelt også meget af heroppe.

profilbillede

Kjul crazy wind
På Kjul Strand


Hvad har været sommerens højdepunkt?

Sommerens højdepunkt har været det fantastiske vejr. Det er ikke ofte, man kan surfe rundt kun iført boardshorts i Danmark. Det gav en følelse af at surfe i udlandet.

Dahkla
Chill i poolen på Dahkla


Har du nogle planer for vinteren?

Til vinter har jeg planlagt en tur i uge 13 til Tarifa i Spanien sammen med nogle kammerater. Endnu en tur til Cape Town står højt på ønskelisten. Det bliver dog først næste efterår/vinter

Cape Town surferdudes
Hygge i Cape Town


Hvad er dit bedste tip til andre, der gerne vil i gang/blive bedre?

Tag et kursus og kast dig ud i en fantastisk sport. Det vil du aldrig fortryde. Tag ved lære af kitesurfere på et højere niveau end dig selv. Tag imod gode råd og få en masse tid på vandet sammen med andre kitesurfere.

Tak for snakken – følg Marc på hans Instagram HER.

Nibe
Flot solnedgang – flot fyr // Foto: Kjetil Juel Christensen
Loop over vrag
Massiv luft // Foto: Kjetil Juel Christensen

Læs de andre artikler i serien:

5 våde til Anne Sofie Boregaard Andersen
5 våde til Nick Jakobsen
5 våde til Asta Fink-Jensen
5 våde til Emely Freja Petersen

Kjetil Juel Christensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.