/Dansk goggle brand bag nyt endagsevent i sneen
2 Facebook event image

Dansk goggle brand bag nyt endagsevent i sneen

Af Redaktionen

Copenhagen Open SNOW ’19 ser dagens lys den 2. februar 2019 og afholdes af MessyWeekend sammen med to stærke freestyleprofiler.

Lørdag den 2. februar afholder det danske gogglebrand MessyWeekend eventet ‘Copenhagen Open Snow ’19’ i det svenske Ulricehamn i samarbejde med BlackSnow og Soundboks. De tre brands ønsker at samle ski- og snowboardentusiaster til en dag på bjerget, hvor der tændes op i grillen og vises tips og tricks. Dagen afsluttes med en fed konkurrence for dem, som har mod på at prøve kræfter med en ’big air’.

Dansk goggle brand allierer sig med stærke profiler

Marc Østerskov er medstifter af MessyWeekend og udtaler: “Målet er at skabe et samlingspunkt for det danske sne- og vintersportsmiljø i samarbejde med vores ambassadører, Thomas Trads og Frederik Højgaard, som i år vil stå for selve konkurrencen Copenhagen Open Snow“. Marc fortsætter: “I løbet af dagen kommer vores ambassadører med tips og tricks til deltagere på alle niveauer, så vi sammen kan skubbe snesportsscenen i Danmark fremad”.

Hvad: Copenhagen Open Snow ’19
Hvor: Ulricehamn, Sverige
Hvornår: Lørdag d. 2. februar 2019
Pris: 399,-
Tilmelding: MessyWeekend
Facebook: Copenhagen Open SNOW’19

Skarp pris til de hurtige

Prisen for heldagseventet starter på 399,- (for de hurtige) og inkluderer Bus t/r, morgenmad, liftkort, BBQ i Parken samt konkurrencen Copenhagen Open Snow. I 2019 vil der være et begrænset antal pladser, så det gælder om at være hurtigt uden. Tilmelding åbner snarest, og der er deadline den 20. januar.

Stay tuned!

Facebook event image
Facebook event image