SKI & SNOWBOARDDansk goggle brand bag nyt endagsevent i sneen

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/12/2_Facebook-event-image-1024x576.jpg

Copenhagen Open SNOW ’19 ser dagens lys den 2. februar 2019 og afholdes af MessyWeekend sammen med to stærke freestyleprofiler.

Lørdag den 2. februar afholder det danske gogglebrand MessyWeekend eventet ‘Copenhagen Open Snow ’19’ i det svenske Ulricehamn i samarbejde med BlackSnow og Soundboks. De tre brands ønsker at samle ski- og snowboardentusiaster til en dag på bjerget, hvor der tændes op i grillen og vises tips og tricks. Dagen afsluttes med en fed konkurrence for dem, som har mod på at prøve kræfter med en ’big air’.

Dansk goggle brand allierer sig med stærke profiler

Marc Østerskov er medstifter af MessyWeekend og udtaler: “Målet er at skabe et samlingspunkt for det danske sne- og vintersportsmiljø i samarbejde med vores ambassadører, Thomas Trads og Frederik Højgaard, som i år vil stå for selve konkurrencen Copenhagen Open Snow“. Marc fortsætter: “I løbet af dagen kommer vores ambassadører med tips og tricks til deltagere på alle niveauer, så vi sammen kan skubbe snesportsscenen i Danmark fremad”.

Hvad: Copenhagen Open Snow ’19
Hvor: Ulricehamn, Sverige
Hvornår: Lørdag d. 2. februar 2019
Pris: 399,-
Tilmelding: MessyWeekend
Facebook: Copenhagen Open SNOW’19

Skarp pris til de hurtige

Prisen for heldagseventet starter på 399,- (for de hurtige) og inkluderer Bus t/r, morgenmad, liftkort, BBQ i Parken samt konkurrencen Copenhagen Open Snow. I 2019 vil der være et begrænset antal pladser, så det gælder om at være hurtigt uden. Tilmelding åbner snarest, og der er deadline den 20. januar.

Stay tuned!

Facebook event image
Facebook event image

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.