SKI & SNOWBOARDNy dansk ski- og snowboardpodcast ser dagens lys

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/02/Lyden-af-sne-riders.dk_-1024x771.png

En ny dansk ski- og snowboardpodcast er på gaden. Lyt til første afsnit af “Lyden Af Sne” her samt læs hvad du kan forvente af de fremtidige episoder.

“Lyden Af Sne” er et dansksproget samtalepodcast, der handler om ski, snowboard og alt omkring det. I hvert afsnit er en ny gæst med i studiet, hvor de i løbet af en 30-40 minutters tid vil komme ind omkring gæstens ekspertise, viden og anekdoter fra livet på ski eller snowboard. Lyt til første afsnit i bunden af artiklen.

Bag podcasten, som er produceret i samarbejde med Riders.dk og Skiers.dk, står Morten Dahl Jørgensen, og hans motivation for projektet står klokkeklart:

Podcast har virkelig vundet frem de sidste par år, og rigtig mange danskere har taget det til sig som deres “go-to-thing”. Det gælder også for mig, men jeg har bare ærgret mig over det ringe udbud af podcasts omkring ski og snowboard, da det nok egentlig er det jeg aller helst vil lytte til.

Morten Dahl Jørgensen, stifter af “Lyden Af Sne”


Første afsnit sætter Jakob Ebskamp og Mikkel Hjort-Pedersen i stævne omkring den kommende danske skifilm, og hungrer man efter mere, er der bestemt noget at se frem til i de næste episoder, kan stifteren afslører.

I øjeblikket arbejder vi på at lave et afsnit med en af Danmarks dygtigste bootfittere om alle skiløberes største mareridt: At finde den rigtige skistøvle.

Morten Dahl Jørgensen


Dog skal det hele ikke kun handle om skiløbere, fortsætter Morten hurtigt efter.

Udover det vil vi meget gerne lave et afsnit med Mikkel V. Jørgensen, der ikke bare er en af Danmarks dygtigste snowboardere, men også en indflydelsesrig gut, der bl.a. har startet snowboard magasinet Slushice Mag.

Morten Dahl Jørgensen


“Lyden af Sne” ligger allerede på iTunes nu, så alle kan finde det ved at søge i deres podcast app på deres iPhone. Ellers kan man høre det på Soundcloud også via dette link.

Lyt glad os stay tuned for mere!

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.