SKISKI & SNOWBOARDSNOWBOARDTilmeldingen til Freeride DM 2020 (SKI & SNB) er åben

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/09/FB-cover-photo-1280x720.jpg

Det bliver koldere udenfor og mørket trækker sig på, men frygt ej. Det betyder blot at vintersæsonen 2019-2020 kommer nærmere. Det er tid til at planlægge vinterens rejser til de sneklædte tinder. Vi har fået en dugfrisk melding fra folkene bag Freeride DM (SKI & SNB), som du kan læse herunder.

 

Den første sne er allerede faldet

I starten af september måned faldt den første sne på DM facet omkring Wildseeloder i Fieberbrunn. Det tegner atter engang til at blive en forrygende vintersæson i de østrigske Alper. Og kulminationen (i vores optik) finder selvfølgelig sted i uge 7, når vi inviterer alle snehungrende pudder/freeride/ski-toruing/outdoor mennesker til et brag af en uge i den østrigske perle, Fieberbrunn (en del af SkiCirkus).

I skrivende stund er vi i gang med at få de sidste aftaler lukket, inden vi offentliggør programmet, men vi kan allerede afsløre, at denne uge er et must for netop dig!. Du vil kunne udvilke dig som skiløber og snowboarder, prøve det nyeste grej og møde andre entusiaster i et af Europas absolutte bedste skiområder.

 

Freeride DM 2020 bliver større og vildere end tidligere set. Vi har store planer som vi i den kommende tid offentliggører for jer. Så husk at reservere uge 7 til området omkring Fieberbrunn i Østrig. Det bliver uden tvivl Danmarks hyggeligste skivent til vinter

fortæller arrangør, Troels Iversen

 

William Roer Madsen går kæææmpe til sidste års finale… foto Emil Brandt Visuals

 

Tilmed dig nu

Tilmeld dig allerede nu og vær mere i lodtrækningen om 1x 7 dages liftkort til hele SkiCirkus (Saalbach, Hinterglemm, Fieberbruun og Leogang)

Link til tilmelding

 

Leder du efter folk at rejse sammen med?

Vi har oprettet en Facebook gruppe hvor fælles rejse, kørsel, bolig kan arrangeres, da der med sikkerhed sidder andre derude bag skærmen og ønsker hyggelit samvær til Danmarksmesterskaberne i Freeride Ski og Snowboard i uge 7.

Link til gruppe for fælles kørsel/bolig

Ellers har vi også indgået et samarbejde med Sunweb, hvor du kan købe pakkerejser til Fieberbrunn.

Link til Sunweb

 

De danske mesterskaber i freeride bliver afholdt i vinterferien uge 7 (08. til 15. februar 2020)

Følg med på https://www.facebook.com/FreerideDM eller https://www.freeridedm.dk

 

 

Læs tidligere artikler om Freeride DM her på Riders.dk (Tryk på følgende links herunder)

Freeride DM skriver treårig kontakt med østrigsk skisportsområde

Freeride DM 2019 – Resultater og billeder

Freeride DM rykker til ny uge i 2019

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.