ALLE NYHEDERSKI & SNOWBOARDFreeride DM (SKI & SNB) 2021 udskydes til 2022!

Troels Iversen10 måneder siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/11/Riders.dk_front-1.jpg

Pressemeddelelse fra Freeride DM

Det er med stor skuffelse at styregruppen bag Freeride DM må erkende, at et Freeride DM 2021 i Fieberbrunn ikke bliver en mulighed den kommende vinter. Det event vi havde arbejdede hen imod kan desværre ikke realiseres, hvilket vi har taget konsekvensen heraf. Med tiltagende restriktioner, stigende smittetryk og en særdeles usikker vintersæson i vente, er det ikke muligt at afholde Danmarks hyggeligste skievent den kommende sæson. Hvis vi er så heldige, at rejsevejledningen tillader muligheden om at rejse til Fieberbrunn i uge 7, vil diverse tiltag og restriktioner desværre stadig sætte en markant stopper for det planlagte arrangement. Derfor ser vi desværre ingen anden udvej end at udsætte eventet til uge 7 i 2022. Dog er det med stor optimisme at vi vender tilbage, ENDNU STØRRE OG ENDNU VILDERE i 2022!

Har du allerede booket din tur til Fieberbrunn i uge 7? Eller bevarer du stadig optimismen om at komme afsted!? Så læs mere herunder!

Freeride DM Powder Days 2021 – SHRED EDITION
Hvis muligheden byder sig, og det på sikker vis er muligt at være i Fieberbrunn i uge 7 den kommende sæson. Så vil styregruppen bag Freeride DM være tilstede, og inviterer gerne til fælles pudderskiløb på bjerget, men intet officielt Danmarksmesterskab i freeride for ski og snowboard, men en mindre version af Freeride DM Powder Days er planen. Mere info følger når vi kommer nærmere på uge 7, 2021.

Du kan følge med på Freeride DM FB – https://www.facebook.com/FreerideDM 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på info.freeridedm@gmail.com.

Læs Riders.dk beretning fra 2020: https://riders.dk/2020/02/23/freeride-dm-2020-recap/

 

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.