ALLE NYHEDERSKISKI & SNOWBOARDSNOWBOARDNy dansk street ski film er netop landet

Victoria Jensen1 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2021/03/IMG_0145.jpg

I dag er en helt ny street ski film – Bungee Break – landet. Den første danske street ski film i 10 år.

Filmen er lavet af Mathias Skaarup og Jakob Ebskamp og riders.dk har taget en snak med Jakob omkring filmen.

Bungee Break

Jakob fortæller, at det altid har været en stor drøm for mange af deltagerne i filmen at køre street i Danmark. Crewet smed alt hvad de havde i hænderne, da der endelig faldt noget sne i Danmark i år. De har længe gået og luret på alle de fede spots, og det fede ved street ski i Danmark er, at det er super tilgængeligt (når sneen altså falder).

Bungee Break

Grundet Corona har det i år ikke været muligt i samme omfang at rejse til udlandet for at stå på ski. Jakob fortæller, at det er held i uheld, at der i år rent faktisk er faldet noget sne i Danmark, således at der kunne køres noget street ski. Men han tilføjer også, at street ski har været en prioritet for mange af skiers, og at han tidligere har rejst til blandt andet Helsinki og Quebec udelukkende for at køre street ski. Det er altså ikke kun pga. lukningen af grænserne, at denne street ski-film er blevet til.

Bungee Break

Herudover er Jakobs mening også, at der er stort potentiale for street ski i Danmark. De danske skiers og snowboardere er generelt dygtige til at køre rails. Når det nu også er en mulighed at øve sine skills året rundt på Copenhill, giver dette kun endnu bedre mulighed for at forbedre sit street niveau.

Sidst der blev udgivet en dansk street ski film var i 2011, nemlig Fridge, lavet af RAD film. I flere RAD film ses fede street segmenter, som har inspireret crewet bag Bungee Break, og de rammer endda ét af de gamle spots i Bungee Break.

Bungee Break
Her ses Jakob Ebskamp gi den gas på netop dét spot

Gå ind og se filmen på youtube:

Hos riders.dk er vi hyped over, at der endelig er landet en ny dansk street ski film, og vi håber, at der kan køres en masse street ski i Danmark næste vinter også!

Herudover ser riders.dk også frem til at Jakobs film Vacayzion snart bliver udgivet. Denne film kan du læse mere om her.

Medvirkende i Bungee Break er: Isabella Tvede-Jensen, Jakob Ebskamp, Joachim Clausen Hansen, Simon Storgaard, Rune Bach, Simeon Sørensen, Jakob Ahlers og Mathias Skaarup.

Victoria Jensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.