SKI & SNOWBOARDUge 7 = Freeride DM i Fieberbrunn

Jens Peter Frederiksen6 måneder siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/02/A7R2067-1280x853.jpg

Efter et år med aflysning grundet covid-19 pandemien, er Freeride DM tilbage. Det er selvfølgelig i Fieberbrunn og selvfølgelig i uge 7.

2021 var for mange et år uden rejser til sneen, men Østrig, Frankrig, Italien og flere andre skilande har ændret deres regler og restriktioner for denne sæson og det er derfor muligt for de fleste at komme på skitur igen. I Østrig er indrejsereglerne for voksne simple, man skal have være fuldt vaccineret og boostet. Det vil sige have fået tre stik, eller krydsvaccineret med f.eks. Johnson&Johnson + Moderna. Læs mere om indrejsereglerne til Østrig, på den danske ambassade i Østrigs hjemmeside. 

 

 

Freeride DM foregår som de sidste mange år i Fieberbrunn i Østrig i uge 7. Det bliver et anderledes setup end i 2020, fordi Østrig – modsat Danmark – har restriktioner.  Som altid kan der garanteres good times og fuld action til konkurrencen.

Teamet bag Freeride DM udtaler:

“Dette års DM afholdes på en anderledes måde, i forhold til de foregående. Med østrigske covid-restriktioner, er det ikke muligt at gøre det så storslået som vi havde regnet med. Derfor har vi skruet ned for de daglige clinics og med søtte fra vores østrigske samarbejdspartnere sikret et alternativt setup, som muligør gennemførelse af en freeride konkurrence under fuld sikkerhed og vanlig høj standard.”

 

 

Riders.dk crewet glæder sig og er selvfølgelig til stede hele ugen, både her på hjemmesiden og på vores Facebook og Instagram

Følg også med på Freeride DMs Facebook

Se film fra sidste DM, i 2020:

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.