Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: 5 stærke til Simon Storgaard

5 stærke til Simon Storgaard
5 stærke

5 stærke til Simon Storgaard

Sæsonens anden 5 stærke går til ingen ringere end Simon Storgaard fra BC Bois, som i denne uger stiller kritisk skarpt, og taler hvor andre tier.

I 5 stærke serien, sætter vi fokus på udvalgte personligheder i miljøet, hvor de blandt andet deler deres kommende vinter og hvad de føler der er hot og not den kommende sæson. Her i anden uge er det selveste Simon Storgaard fra BC Bois som er i rampelyset.

Riders.dk: Hey Simon – hvor skal du shredde den kommende vinter?

Simon: Jeg skal desværre ikke shredde så meget som jeg plejer, da jeg er flyttet til Odense og er startet på Idræt ved Syddansk Universitet. Det giver ikke så meget tid til ski denne sæson. Jeg vil dog altid være en skibums, så jeg udnytter alle muligheder jeg får. Jeg har undervist en del i parken på det sidste, både med Din Camp og i sidste uge med Hareskoven Skiklub. Jeg nyder at give min viden og erfaring videre til de unge riders, så forhåbentlig får jeg lov at undervise mere denne vinter. Der sniger sig nok også et lille visit til Europas bedste park, Absolut Park, og så er der vilde rygter om en stor dansk skifilm, som I nok kommer til at høre mere om snarest!

Foto: Emil Møller

Hvad er hot og not den kommende vinter?

Der er mange ting, der er hot, men der er desværre også mange ting der er not. Hvis jeg skal være lidt fræk, så er Laila Friis-Salling not. Et sell-out af en Vild med Dans deltagelse og en fesen OL-kampagne. Det er ikke noget, der giver meget street cred i min bog. Jeg har længe været frustreret over at Danmarks Skiforbund har støttet hende så meget som de har. Man kan jo spørge sig selv, om hun nogensinde har givet noget tilbage til det danske freestylemiljø? Måske man skulle overveje at støtte dem, der virkelig brænder for miljøet og bruger alt deres tid, energi og penge på det, udelukkende fordi de elsker det. Der er heldigvis rigtigt mange at tage af, så derfor kæmpe skud ud til alle mine Bois and Girls, der holder den ægte.

Dog er der selvfølgelig også noget som er hot denne vinter, nemlig alle der shredder og bringer den positive energi på bjerget. Om du er freestyler, freerider, instruktør eller racer – det er ligemeget, bare du shredder med dine venner og har det fedt. Det er jo egentlig, hvad det hele handler om. Og så er store 1’ere og god stil selvfølgelig altid hot, og I kan helt sikkert regne med at se det fra min side denne vinter.

Hvad bliver vinterens absolutte højdepunkt?

En måske kommende dansk skifilm bliver noget af det hotteste set længe. Jeg vil ikke sige så meget andet end Jakob Ebskamp og Mikkel Hjort! DM i Avoriaz er også meget spændende. Det er nogle meget fornuftige og kompetente gutter, der står for det, så jeg er personligt meget stoked på at se DM tilbage i alperne.

Foto: Emil Brandt

Hvem skal man holde særligt øje med den kommende vinter?

Jakob Ebskamp er altid én man skal holde øje med, og så selvfølgelig Danmarks mest inspired riders Rune Bach og Andreas Secher. Ellers kan man se frem til et længe ventet og stærkt comeback fra Jakob Ahlers, og så selvfølgelig er jeg selv heller ikke helt færdig endnu. Jeg lærte double back sidste sæson, så måske der ligger en ny double derude og lurer denne sæson.

Skal man på Apres-ski på Hohenhaus Tenne, så skal man altid holde øje med Dyret aka Rasmus Dorph, Tommy ”T-Dauwg” Pedersen, Joachim ”kaifatdet” Koch og ikke mindst et nyt Tenne-talent straight outta slagelse, Jacob Birkholm!

Foto: Emil Møller

Hvad gør netop dig unik denne vinter?

Jeg er ikke bange for at sige min mening og forholde mig kritisk til ting. Det er måske en lille smule unikt i det danske skimiljø, hvor vi har en tendens til at kigge væk eller undlade at sige noget hvis vi er utilfredse. Alle skal helst være gode venner i dette lille miljø. Det er også klart fedest at være gode venner, men skal noget blive bedre, så skal man også turde forholde sig kritisk til ting. Det siger alle de kloge i hvert fald på Uni.

Til sidst skal der lyde et kæmpe shoutout til Fat-ypus skis, et core skibrand, som jeg er meget stolt af at repræsentere. Til Seasonsports Distribution – Nogle gode drenge, der har støttet mig og virkelig har en fed tilgang til tingene. Og så selvfølgelig til min familie, som i sidste ende har og altid vil være min største sponsor.

Læs de andre afsnit i serien:

Se her Vacay Tape #3 hvor Simon er med: Vacay Tape runder vinteren af i Kaunertal

Og se her den danske skifilm ‘Natural Ice’ hvor Simon også er med:

Read more

2018 10 15 09 58 06
Crossing Skagerak

Vær med til at sikre ny dokumentar om Casper Steinfath

Casper Steinfath krydsede Skagerak på SUP tilbage i marts, og nu kan du være med til at sikre en kommende dokumentar om rejsen. Turen over Skagerak er 130 km lang fra Hanstholm til Mandal i Norge. ...

Læs mere
DSC8698 Redigera
business

Double Trouble hos Douchebags

Endnu en gang sker der nyt hos Jon Olssons elskede taskemærke, Douchebags. Er du til stilet beskedenhed eller fart over feltet? Henover sommeren har de løbende lanceret nye serier af tasker – og...

Læs mere