Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Argentina 1. Del

ski

Argentina 1. Del

Rejsen

Efter en super Roskilde Festival med solskin og varme Hansa pils og en efterfølgende super skod obligatorisk regnfuld friluftlivstur med Idræt på UNI, så stod jeg pludselig uden for terminal 3 i Kastrup lufthavn. Det var endelig blevet søndag d. 6 juli og jeg skulle tjekke ind senest kl. 16.10. Jeg var ikke sikker på hvor mange kg gear man måtte medbringe til Argentina, og ved skranken var den første reaktion at jeg havde 20 kg overvægt til en pris af 340 kr. pr. kg. Jeg fik heldigvis overbevist en flink mand om at Argentina altså var USA og det betød at jeg måtte medbringe 2 x 32 kg, sådan sparer man 6800 kr.

Turen hed nu KBH – Frankfurt – Buenos Aires, hvilket gik smertefrit. Jeg sov faktisk hele tiden, lige på nær når stewardessen vækkede mig med endnu et måltid flymad. Der var også et 3 timers stop i Frankfurt, der blev brugt på at finde en McD, det er jo altid rart at prøve noget nyt. Der blev også investeret i den nye Harry Potter (hvilken jeg dog kun har fået læst 100 side indtil videre, men Phil nyder godt af den.)

Jeg landede i Buenos Aires mandag kl 9.00. her havde jeg fået mange formaninger om ikke at kører i taxi og ikke gå rundt og ligne en 190 cm høj rødhåret dansker med Pesos på lommen. Det sidste var dog lidt svært, da jeg er totalt powered op med det nye Dynastar, Helle Hansen og Spy gear. Jeg valgte dog en sikker bus til BA centrum, og her ventede en meget glædelig overraskelse. Midt på Plaza st.Martin stod Hanson brødrene og var klar til at give en hånd med udstyret.

Vi gik på busstationen for deponerer mit udstyr og købe en billet til Las Lenas. Men den ikke særlige hjælpsomme billetsælger havde ingen billetter til Las Lenas, så det var fucked. Men til mit store held var verdens flinkeste informationsmedarbejder ansat i busstationens info. Han lukkede biksen ned og gik med rundt i en halv time, hvorefter jeg pludselig havde en 1 klasses billet til Las Lenas, og endda med det selskab der ikke havde billetter.

Turen var ca. 1200 km lang og jeg måtte slippe 190 kr. incl. Aftensmad, whisky, div. Kaffe, te og sodavand og morgenmad, hertil kom der at der kun var 3 sæder i bredden og mindst 1 m til sædet foran. Så hvis nogen af jer nogensinde skulle komme til Buenos Aires så smut ned forbi Diego på Omnibus stationen på Plaza st. Martin. Jeg fik en lille rundvisning og vi afsluttede en go dag med fin fin middag på McD. En McComboMcMax Menu koster 15 kr, jo tak…. Kl 16 smutte Hanson brøderne (Tobias og Jeppe), og jeg var overladt til mig selv i 4 timer inden bussen endelig gik. Her stødte jeg på 2 piger; Maria fra Colorado og Kathrin fra Schweiz, de holdt mig med selskab under busturen og jeg fik et par fif om hvad der var vær at lave i Argentina udover skiløbet.

Da bussen rullede ind i Las Lenas var der ingen velkomstkomite med flag, men efter ca 15 min kom Jakob springende, og få min. efter var jeg blevet introduksleret for de andre. De havde haft store problemer med at komme op med bilen, da der fra søndag og indtil tirsdag (hvor jeg ankom) var faldet lidt over en meter POWDER!!!!!!!

Las Lenas

Det var OK vejr, men det meste var lukket pga. det store snefald og den meget stærke vind. De andre gutter og Jeg brugte det meste af dagen på at hænge ud på Innsbruck, en af de to restauranter/afterskibarer, der findes i Las Lenas. Hvor man bl.a. kunne nyde en Zoolander Lomo og som i hele Argentina har pigerne en ” beau cul ”

Fra venstre ; Philippe, Dominique, Richard, Klaus, Nicola og Jakob.

Jeg skulle også have monteret bindinger på mine nye ski, og det var åbenbart ikke lige til, for de kunne først være klar næste morgen. Vi fik drukket et par cervezas (ØL) og var først hjemme ved 22 tiden, da vi kørte fast i sneen 20 m fra vores ”hotel”. Da vi endelig kom indenfor i varmen og jeg fik mit værelse, så var det tid til et velfortjent bad, og tror mig det bad var langt bedre end et bad efter 7 dage på Roskilde festivalen.. Næste morgen blev der banket på døren kl 6.30 og så var det ellers om at komme op. Vi skulle på ”arbejde”. kl.10 var alt på plads og vi hikede op og der blev lavet film og skudt billeder. Efter denne session var der frokost og så stod vi på ski nogle timer. Det er i sådan et selskab man bliver klar over, hvorfor der er nogle der med rette kan kalde sig professionelle skiløbere. En fyr som Philippe må siges at skyde en go´ fart på han AK rocket xxx BIG xxx 205cm.

Efter aftensmaden blev vi enige om at dette var den sidste dag i Las Lenas. Nu er det i byen og så …….

FORSÆTTELSE FØLGER!!!!!!!!!

Read more

windsurf

WebContest - 04

Arg. Damn. Lars Petersen blev slået af Peter Volwater i den seneste webcontest.  Som altid fik den gas og det ser da ud til at de to windsurfere havde en fed dag, da de optog filmene til contesten

Læs mere
ski

Hvem er med?

Hvem er med på turen til New Zealand

Læs mere