Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Bøsse-boardere og andet…

snowboard

Bøsse-boardere og andet…

Jeg er lige kommet hjem fra et par dage i Val d’isere. Jeg var derovre for at se hvad der skete i det forjættede land. Val d’isere – stedet med den svedige park!

Jeg havde hørt noget om at der skulle være nogle dygtige løbere og ok fest derovre, efter der havde været et par frænder i Val T. til DM.

Nå, fuck det. Jeg ankom til Val d’isere en stille og rolig mandag aften og tænkte ”dette var dog et spøjst sted”. Stille og rolige gader, flinke mennesker og en fed atmosfærer. Hmmm – jeg var på vagt, for jeg havde hørt at der var garvede bordere og svedige skiløbere der kunne sætte mig på plads. Ja, right.

Nå, jeg havde mig en stille og rolig aften og nat og vågnede næste dag, klar til al skins utøj der kunne møde mig, på dette sted de lokale kaldte ”Valdi”?!?!?!?!

Jeg startede med at rykke mod pipen i Tignes for at se om der var nogen der kunne finde ud af det.

Jeg rendte ind i en lille fyr, der hed Nikolaj, som jeg også havde set til DM, faktisk tror jeg nok han vandt i pipen, men hvad ved jeg. Nå, han mente nu nok at han kunne lave lidt lækkert så jeg blev hængene for at tage et billede hvis han kom over lip’en. Det må man jo nok sige han gjorde – hvis han altså ikke lige valgte at stå på hænder på den!?!? Men cool så det sku’ ud.

Niko – Handstand

Niko – Mute

Hva‘ så der – jeg er fotograf, kunne du tænke dig at være model? Nå ikke?!?! hmmm

Niko – Japan

Niko – Handstand i hans Oakley “wife beater”

Efter et par turen gennem pipen og et tøsebarn der ville have ham med hjem, tog han mig med i parken for at se et par danske boardere der gav den gas. Cool nok tænkte jeg, lad os da se et par svedige gangstere fyre den af. Så vi kæmpede os gennem slushen mod parken.

Mr. Big “little” Star

I parken blev jeg mødt af en hård attitude af de to boarder, der blev kaldt Cap og Rune, og alt tyede ligesom på at dette skulle sku’ nok blive vildt. De havde attitude og stil så jeg så frem til at de fik bevæget sig til toppen af parken til noget action.

Rune & Cap

Billedet krakkelerede desværre en del da de begyndte at bevæge sig op ad – ARM I ARM. Ikke fordi jeg har noget i mod det, men det forekom mig sku’ lidt besynderligt. Nå, jeg kunne selvfølgelig havde misforstået situationen så jeg tænkte ikke mere over det.

Hmmm

Da de endelig røg mod det første hop imponerede de alligevel med 360 m. grab og cork 540. God stil.

Cap

Rune

Cap

Rune

Cap

Efter at de havde givet den gas et par gange kunne jeg nu alligevel ikke lade være med at lægge mærke til at hver gang de gik mod toppen gik de hånd i hånd. Hmmm.

Tjaaaa……

Nå – fuck it! Vi aftalte alle at modes på Saloon til afterski og hvad der ellers måtte følge. Ja, jeg mener altså videre i byen ik’.

Kønne bartendere på Saloon 🙂

Rigtig afterski er i støvler og med ski over nakken

Hvor fanden ligger Dick‘s ?

Jo, der var kønne piger i Val d‘isere

Det er ikke fordi byturen står helt klart, men jeg mener at vi efter Saloon, tog på Victors og spiste, røg et smut på Petite Danoise, tilbage til Saloon, over på Dick’s, ned på på 21 og sluttede med en shawarma og en coke på Tokaden. Alt i alt en god aften, hvor jeg vist tror at vi nåede de bedste steder i byen.

Efter et par dage i Valdi satte jeg kursen tilbage med Val T. med tømrermænd og en masse gode oplevelser i bagagen.

Read more

windsurf

Sådan smider de den rundt i Horsens

Ok jyder giver den hane. Ind i mellem giver de den meget hane. Og nogen gange giver de den for meget hane - hehe. tjek det her og se hvorfor drengene i Horsens destroyer-liste. Et godt eksempel på ...

Læs mere
ski

Slopestyle

For første gang nogensinde til DM skulle der konkurreres i slopestyle i stedet for bigair - en ændring der med sikkerhed bliver holdt fast i.

Læs mere