Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Calema Midwinters overstået

windsurf

Calema Midwinters overstået

Optakten til stævnet bød på lidt Hurricane varsel, og første dagen af stævnet blev også sejlet i hård vind. De sidste 2 dage forløb med noget lettere vind.

På sidste dagen var vinden næsten droppet. Jesper V skulle bruge 2 sejre for at vippe Antoine Albeau af første pladsen. Desværre fik surferne kun én sejlads, som Jesper Vesterstrøm satte alt ind på at a snuppe. Jesper har udtalt;
” Vi fik desværre kun 1 sejlads, men jeg kunne stadig rykke op på en 2 plads samlet. Jeg skulle bare vinde. Vinden var let og jeg vidste jeg var flyvende. Jeg tog en sikker start på midten, som også var det bedste og jeg ramte alle de rigtige pust til mærket og rundede som nr. 1, langt foran Micah og Antoine…Jeg vandt sejladsen med mere end 1½minut.
Det var super fedt. Ingen fejl og et sejl som bare trak en rundt i vind der mindede om VM i Korea.”

Resultat efter 8 sejladser
1.
FRA-192 Antoine Albeau – NeilPryde/ Starboard – 7 point
2. DEN-111 Jesper Vesterstrøm – NeilPryde/Starboard – 9 point
3. USA-34 Micah Buzianis – NeilPryde/Starboard – 10 point
14. DEN-13 Kurosh Kiani – Gaastra/F2 – 108 point

Riders.dk fik en snak med Kurosh Kiani efter en god nats søvn i Miami

God morgen Kurosh, har du sovet godt?

Ja jeg har sovet fantastisk. Faktisk har jeg sover mega godt de sidste par dage. Det har været hårdt efter et par måneders pause fra kapsejlads at blive kastet direkte ud i sejladser med vind omkring 10-15 m/s.

En placering uden for top 10, er du tilfreds?

Nej, jeg er ikke tilfreds med resultatet. Men mange ting gik også op for mig i løbet af dagene. Lad os sige det var et wake-up-call for at jeg skulle se at træne mere. Jeg havde ikke farten, formen eller taktikken til at være med i toppen denne gang, men jeg er glad for at jeg finder ud af det nu og kan nå at rette det ind tidligt i sæsonen.

Fortæl lidt om hvordan du oplevede stævnet?

Selve stævnet var super. Det var cool at møde gamle venner, og der var god stemning. Vejret var dejlig varmt og det var fedt at være på vandet og sejle kun iført Boardshorts.

Du fik en lidt for hektisk optakt? Var sneen i Kastrup det mindste problem?

Ja sneen I Kastrup var ingen problem. Jeg skulle mellemlande i Amsterdam, hvilket også gik fint nok. Jeg havde dog lidt bøvl med min billet, hvilket jeg fik løst. Jeg skulle igen mellemlande i Washington, hvilket viste sig at blive et , da de havde aflyst alle fly afgange pga. snevejr. Det blev så til en overnatning sammen med grejet, og kun pga. min frækhed overfor personalet hos flyselskabet fik jeg lov til at komme med næste morgen. Husk det er USA og janteloven findes ikke.

Fik I noget vild træning under orkanen?
Det var ret vildt at høre fra folk at der nu var en tornado advarsel. Så vi skulle lige huske at sætte vores grej et sted, hvor det ikke ville flyve væk.
Det er meget sjovt for sådan nogen som os, som kommer fra steder, hvor der ikke findes sådan noget. Dog kom tornadoen ikke, så det var jo meget heldigt.
Vi fik dog nogen ret vilde sejladser i nogen ret vilde forhold.

Var det nemt at tune udstyret ind under de forhold?

For at være helt ærlig så var vi på førstedagen af stævnet røget ud i, at man egentlig bare skulle overleve. Vinden gik lidt op og ned, og når den var stærkest var det ren overlevelse.

Hvad skal du nu?

Nu står den på træning hjemme i kolde DK indtil midt april, hvor vi pakker taskerne og tager til Spanien til EM i Formula windsurfing.
Jeg har været ude af landet næsten hele tiden siden december. Så det bliver meget rart at være lidt hjemme og træne med drengene hjemme.
Livet som windsurfer på næsten fuldtid er absolut ikke nemt, og jeg kan mærke at det bliver godt med nogle ugers træning hjemme.

Kurosh på vej til en god start?

Alle film og billeder www.calema.com

Read more

sheriders

Sne - Hilsen fra Maria Juul i Hemsedal

Sheriders har modtaget en hilsen fra Maria, som lige nu befinder sig i Hemsedal, hvor hun er på sæson...

Læs mere
snowboard

TTR - Billabong Junior Pro 07

Den 6-11 marts indtager Billabong Junior Pro Leysin i Schweiz, europas bedste youngguns skal vise deres skills i Slopestyle!

Læs mere