Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: De Tyske mesterskaber

windsurf

De Tyske mesterskaber

Vi lagde som sagt ud med Formula i rolige bølge forhold som nok bedst kan beskrives som Tisvilde forhold…Men så tog F…. Ved vind og bølger og vi fik den ene front efter den anden, som piskede en stemning op i farvandet omkring Sylt de flg. Dage.

Efter et par slalom runder mere i 12-14 knob, men store bølger kom der endelig lidt vind og jeg kunne endelig sejle nogenlunde poweret. Jeg havde vundet alle mine indledende heat og var blevet en 6-7 stykker i hver finale indtil og havde ikke mange chancer med 7.8 som største sejl. Alle andre var på 8,4 og 9.0…

Jeg kom i en af de indledende i heat med Bernd Flessner, som endte som nr. 9 til årets første PWA stævne…Jeg fik starten og holdt ham bagved mig indtil sidste mærke hvor jeg styrtede i vendingen og han slap forbi, men jeg kom i mål som nr. 2…

Forholdende blev vildere og der blev lagt om til Wave/freestyle som jeg ikke deltog i. Jeg var dog lige ude og sejle 6.2 sammen med Andrea Kukki ITA1, som var på 5,7. Det blev til 10 min show og så sluttede det. Der var for meget vind 🙁 Vi fortsatte dagen efter med slalom og jeg fik scorede et par 2 pladser og en enkelt 3 plads, Men nummer 1 var Bernd Flessner, han vandt alle sejladser, trods jeg slog ham i alle starter, men kunne ikke matche hans fart.

På sidste dagen skulle vi så sejle Formula, vinden var droppet meget og det var med de store sejl. Jeg havde 2 X 1 pladser fra første dagen og var godt klar. Jeg vil ud tidligt til starten da bølgerne var store og ligeså var brændingen… 20 min senere var jeg stadig ikke kommet ud gennem brændingen.

10 min mere, niks, stadig ikke. Jeg endte med at se sejladsen blive gennemført af 12 mænd som klarede den og stod ellers med de andre på stranden og så dem starte…Tja, det har jeg ikke prøvet før.

Jeg kom endelig ud til den anden start, men var slet ikke på hjemmebane i de store bølger. Der var ikke nogle spor hvor jeg kunne lægge brættet op og køre som jeg plejer og jeg kunne ikke være med Bernd, som lige snuppede 2 sejre foran mig. Nu var han så en "prik" foran og jeg skulle vinde den sidste sejlads, men en anden sejler i mellem os da hans dårligste fratrækker var en 4 plads og min jo var en sidste plads som "strandobservatør".

Nedtællingen går i gang og jeg kan se en bagbord fordel ved start båden. Jeg sejler over til Bagbord, men fulgt af andre inkl. Bernd. Jeg starter op ved båden og presser ham ned på linien så han går i stå…Jeg var allerede langt foran og kunne sejle sikkert i mål som nr. 1. Men Andrea var nu ham der kunne gøre forskellen. Han skulle bare holde sin sikre 2 plads…På sidste kryds før mål blev han passeret af Bernd og vi sluttede derfor med samme antal point!!! Tyskeren tog derfor alle discipliner foran snuden på os andre.

Jeg må give ham at han var flyvende i år og med en 9 plads i årets første PWA, beviste han at hans niveau i år er meget højt, selv i Formula…

Næste stævne er NM i Båstad, planen var egentlig Leba, men jeg skal til Bryllup lørdag aften og Båstad ligger tættere på Helsingør end Leba gør…

Read more

sheriders

Windsurf og Surf - meld dig til PLASMA Girl Camp nu!

Det er ved at være sidste frist for tilmelding til PLASMA Girl camp d. 18.-19. august. Tag med - og bliv bedre til at windsurfe eller surfe.

Læs mere
windsurf

NM 2007 er startet...

Jesper Vesterstrøm har sendt en hilsen fra første dag til Nordiske. Det går strygende...

Læs mere