Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: DM2012: Det’ nysne! Ole K. checker ind!

ole kjos

DM2012: Det’ nysne! Ole K. checker ind!

Hey der! Se her! Det’ nysne. Vierli blev onsdag ramt en solid portion sne, og mens de fleste stadig sov branderten ud fra gårsdagens fest, holdte vi andre den ægte.

Den store mængde sne giver bløde landinger frem imod morgendagens slopestyle konkurrence. Efterhånden som timerne gik dukkede flere riders op. Nogle hyggede sig med railsessions, andre trak linjer i skovene.

Hyggesession på røret. Her Simon Hemmingsen…

Spændingen om morgendagens resultat fik denne aften et ekstra nyk op ad. Forhåndsfavoritten Simon Houlind har fået en ekstra konkurrent i form af den gode gamle big time bowler Ole Kjos. Han er tilbage efter sin rygskade han pådrog sig for et halvt årti siden.

Hey Ole! Du er tilbage og gør comeback i morgendagens slopestyle. Er du klar?

Jeg er så klar som jeg nu engang kan være. Siden min rygskde har det været svært ikke at kunne stå så meget på snowboard som jeg gerne ville, for det er det sjoveste i verden! Jeg fik kørt ret meget sidste år, men har i år dog kun haft 3 dage på board.

Hvad er dine forventninger til dig selv, banen og dine modstandere?

Jeg håber jeg kan holde mig på benene, gøre mine ting og lande de tricks jeg har planlagt. Jeg må dog indrømme at jeg vil være meget skuffet over mig selv hvis ikke jeg går i finalen. Banen ser tilgængel super dope ud med en god størrelse på kickersne. Det er spændende med alle de nye riders der er kommet til. Der er mange der viser højt niveau, så presset er uden tvivl stort.

Ole smider en fs cork 900 melon grab i Folgefonna sommeren 2010…

Vi kan ikke komme udenom at du er i søgelyset under morgendagens konkurrence. Føler du presset?

Jeg føler helt bestemt presset. Før i tiden var konkurrence livet min hverdag, men da det nu er længe siden jeg har kørt konkurrence har jeg ikke følt presset. Jeg glæder mig til at stå i startgaten i morgen og mærke konkurrencepresset kommer blusende op igen!

Det hele går ned med fest i morgen aften. Er det noget du ser frem det?

JA, helt sikkert! Det kommer til at gå helt ned! Fællesskabet er i bund og grund årsagen til at jeg er taget herop. Jeg har virkelig savnet den danske snowboard scene som har givet mig så meget igennem tiden, og glæder mig til at give den gas sammen med alle de dejlige mennesker.

YES! Ses i morgen!

Yea, det gør vi! Peace!

Read more

Rasmus Dj

Et skridt frem og to tilbage!

Rasmus Dalbjerg Jørgensen har næsten vundet alt, hvad der er at vinde indenfor dansk freestyle og freeride. Efter sin deltagelse ved Frostgun Invitational i Val Thorens i uge 7, tog han til Meribel...

Læs mere
Snowboard DM 2012

DM2012: Spænding til det sidste

Så blev det tid! Deltagerne til dette års danmarksmesterskab i snowboard kunne denne torsdag morgen vågne op til perfekt vejr. Sammen med nysneen fra gårsdagens snefald, var der i dag dømt perf...

Læs mere