Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: EM i Formula Windsurfing er Slut!

windsurf

EM i Formula Windsurfing er Slut!

I går sluttede EM i formula…Det blev afholdt i den Polske by Sopot og var det 3 GP stævne i Polen i år… For dem af jer som ikke har oplevet Polen, så er WIndsurfing rigtig stort og der bliver gjort meget ud af stævnerne, som indimellem trækker 100.000 af tilskuer og strandgæster til…Det er bestemt noget, man som windsurfer, bør opleve…
Jeg havde en skuffende sæson start… Jeg troede at jeg kom og havde farten til at vinde, det plejer jeg som regel, men allerede i starten af første stævne i Polen kunne jeg godt se at mine gear ikke var til noget. At gå efter at vinde et stævne og samtidig prøve at sejle stærkere end de andre er op af bakke. Og første stævne blev brugt til at finde farten og komme i gear igen. Som jeg troede jeg havde den knækkede jeg så min bedste finne og sluttede på en skuffende 13 plads.
Kasper Juul Larsen
2 dage senere startede EM så i Sopot, som ligger tæt på Gdansk. Vi havde vind alle de første dage og jeg fokuserede kun på at sejle kapsejlads, da farten ikke helt var der endnu. Det blev bare ikke helt til de placeringer jeg gerne ville. Jeg fik dog en enkelt 1 plads den første dag og var stadig i top 10, som nr. 10 :-)…Så skete der endelig noget og jeg fandt endelig den fart der skulle til og jeg vandt 2 sejladser i streg i dagens vel nok hårdeste felt. Jeg scorede en 3 plads i sejladsen inden og røg pludselig frem i rækkerne på en 5 plads. Nu håbede jeg så bare på en masse sejladser, for med 3 prikker var jeg stadig i gamet når vi alle mødtes i guld finalerne…
Desværre, blev det kun til en enkelt sejlads i meget let luft hvor jeg sluttede som nr. 5. Det var den eneste sejlads vi fik i guld finalen desværre. Der kunne nok være sket en masse om vi havde sejlet nogle flere sejladser.
Nr. 4 til EM, "Well", ikke rigtig tilfreds, men jeg har dog fundet farten og viste at jeg ikke helt har spildt min tid herhjemme. Nu ser jeg fremad og arbejder frem mod VM som starter om en 1 mdr. i Santa Pola i Spanien. Jeg tager afsted 1 uge inden for at mødes med Steve Allen for at sikre optimal fart med alle sejl og så er det jo bare den bedste mand der vinder 🙂
JV
Kasper Juul sluttede som nr. 22 og er bestemt heller ikke helt tilfreds….
Inden dag sker der meget i DK, Der er Nordiske Mesterskaber lige om lidt i Skive, Træningslejr og stævne i Nyborg, så der er lagt op til god træning….
Ses på vandet…
DEN-111

Read more

windsurf

Kenneth Danielsen på Fuerteventura

Hermed en fortælling fra de varme lande ved Mr. K. Danielsen himself

Læs mere
windsurf

Tjek denne video ud!

Sebastian Kornum har redigeret en god video fra en tur til Hanstholm med god vind og store bølger..

Læs mere