Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Tjek denne video ud!

windsurf

Tjek denne video ud!

Tjek videoen ud på Riders her

Jeg har haft to epic sessions i Hanstholm og Grusgraven på mine nye JP Twinser Wave 2010 boards. Nu forstår jeg hvorfor det kaldes Cold Hawaii
Grusgraven er et rimrligt hemmeligt spot som kun virker 1-2 gange om året. Det plejer faktisk kun at virke om vinteren, men d. 30. juli var der perfekte forhold i Gusgraven. Jeg synes at forholdene lignede Hookipa, bortset fra, at det var meget svært at følge med bølgen. Dette gav dog mulighed for at ride bølgen med ekstrem høj fart i skrå fralandsvind.
Jeg lavede mine første rigtige Aerials i danske forhold hvilket var super fedt. Twinseren gav mig mange flere muligheder idet den kan dreje på en tallerken. Det er langt nemmere for mig at ramme bølgen på det rigtige tidspunkt på disse brædder, og jeg kan lave meget mere radikale turns. Jeg er egentlig også overrasket over hvor hurtigt brættet sejler selvom det er en twin-fin. Det går også rigtig god højde. Dog er Real World Wave en smule hurtigere og går lidt mere højde. Så for de mindre øvede sejlere skal man stadig foretrække Real World Wave, som hedder Wave i 2010.
Hilsen Sebastian

Read more

windsurf

EM i Formula Windsurfing er Slut!

Jesper Vesterstrøm sluttede som 4 bedste Europæer og Kasper Juul som 22 - er de tilfreds?

Læs mere
snowboard

Horgmo og Bittner ripper Camp of Champs

Riders.dk kan ikke dy sig for lige at anbefale dette lille edit fra Camp of Champs. Advarsel: Akut shred-alarm!

Læs mere