Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Formula Træningslejr i Nyborg d. 29-30/8

windsurf

Formula Træningslejr i Nyborg d. 29-30/8

Så har jeg været på træningslejr for anden gang i min windsurfing karriere og for anden gang i år. Første gang var i Skive i foråret og anden gang var altså i Nyborg d. 29.-30. august. Og i begge tilfælde oplevede jeg to super gode arrangementer, som jeg på det varmeste kan anbefale til alle. Også til windsurfere, der ikke sejler konkurrence endnu….

Og har jeg så lært noget?

Helt bestemt – jeg ville nemlig være den perfekte skuespiller i en træningsvideo ”How NOT to start in Formula Racing”. Jesper fortalte velvilligt – og med et smil på læben – om alle mine fejl efter hver sejlads. Og om hvordan jeg skulle gribe det an næste gang, hvilket jeg så prøvede.

Problemet var bare at Skipper Hermansen – ham der styrede starterne – havde fået fløjtesyge og hele tiden ændrede startlinjen, så man ikke fik ret lang tid til at lægge en ny ”gameplan” (vist nok noget med, at man skulle prøve at finde den hurtigste vej ud til en farvet badebold, der lå ude i horisonten, og så tilbage til fløjtehelvede).

Og ikke nok med det. Èn eller anden skrapsak, der vist hed Kasper Juul Larsen, prøvede at flytte denne kulørte badebold flere gange, mens vi sejlede. Det var ikke helt nemt – men utroligt udfordrende og lærerigt. Med det antal dårlige starter, jeg har fået præsteret i denne weekend, skulle jeg mene, at min kvote er opbrugt, og at jeg er totalt klar til at ”skyde” starten i Nyborg næste weekend.

Alt i alt var det et supert arrangement – der samtidig blev suppleret med en hygge aften med pizza og sodavand. Og ja, der kom da også nogle flasker rødvin på bordet og tusinde tak for det Christen Justesen – det kostede kun to udgangspas fra min soveplads i Previaen, og der kom ikke kun vand fra min egen tap hane, for nogen tættere mod himlen havde åbenbart også fået lidt for meget indenbords i løbet af aftenen… :-(.

Og Nyborg surfklub skal i øvrigt også have stor tak for lokaler, sodavand, kage og venlig hjælp med badebolde, ødelagte finnekister, osv. osv.

/Stony – amatøren der forsøger at blive (lidt) bedre… 🙂

Read more

sheriders

Surf In The City - Girls day out

Der var dømt pigesjov i Københanvs havn, da Surf in The City 2009 løb af stabelen. Læs med her og se billeder fra eventet

Læs mere
windsurf

Vind et sejl!

Deltag i konkurrencen på NeilPrydes hjemmeside og vind et signeret sejl Kauli Seadi eller Antoine Albeau!

Læs mere