Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Grand Prix Update...

windsurf

Grand Prix Update...

Så er årets første Grand Prix i Leba i fuld gang…Alle er samlet og jeg tror vi er omkring 104 deltagere hernede. Fedt at se at formula stadig kan trække en masse deltagere.
Det er startet skidt for mig hernede, jeg troede egentlig at jeg sejlede hurtigt nok til at kunne komme i toppen, men jeg må erkende at selvom jeg sejlede hurtigt derhjemme, tja, så er der nogle hernede som sejler lidt stærkere.
Jeg startede første dagen med at lave 2 dårlige starter, hvor jeg var i baljen i den ene af dem, ikke videre smart. Vi sejlede i fralands vind så det var rigtig svært at komme igen på det flade vand da alle sejler lige stærkt og i 2 geled er der langt op. Jeg sluttede dagen som nr. 18 og Kasper Juul som nr. 19.
I går blæste de så igennem, der blev målt helt op til 24 knob. Jeg sejlede 10, 7 hele dagen og det gik egentlig ok. Jeg er nu fremme i starterne, men mangler lige noget højde for at kunne være med helt fremme. Polakkerne sejler ekstremt højt og hurtigt og det er tydligt at se at de har fået det maksimale ud af deres grej og forberedelser. Jeg er nu begyndt at ændre meget markant på mit trim og kan allerede mærke forbedringer, så mon ikk jeg kan få det hele på plads inden EM.
I går var jeg i top 5 ved første mærke alle gangene. Holdt dem i de fleste og lavede en 3 plads som bedste resultat. Desværre blev jeg sejlet ned i en af dem og så ikke rigtig hvad der skete så kunne ikke rigtig lægge protest, så der inkasserede jeg en 12 plads inden jeg kom op igen …
Kasper Juul laver gode starter, men er heller ikke helt tilfreds med sin racing hernede og går også efter at få det forbedret.
Hvis man ser lidt på det grej som folk sejler på, tja så er der mange sejladser som er blevet vundet på gammelt grej… Her mener jeg gamle F2 brædder, Starboard 160-161 så man kan bestemt godt klare sig med gamle sejl og boards. Nogle af de polske sejlere bruger sågar RS 6 sejl.
I dag skinner solen og de lover aftagende vind. Jeg tror ikke at der kommer noget i dag, men man ved aldrig hernede. Men det er ikke fordi her er kedeligt. Der er 100.000 mennesker på stranden og der er lavet et kæmpe show ud af det hele…Men når alt kommer til alt, så bliver det en lang dag på stranden 🙂
I morgen kommer der lidt mere luft så jeg håber vi lige kan få et par stykker hvor vi begge kommer til tops og kan smile lidt på vej til EM i Sopot, som starter på tirsdag…
DEN-111

Read more

RAD Films

TIME MACHINE SNEAK PEAK

Årets RAD-Film er så småt ved at tage form. Her er seneste nyt om projektet, og en række fede framedrops fra filmens sidste sektion.

Læs mere
windsurf

Vesterstrøm blogger videre

Stævnet i Leba og slut og det gik ikke vore danske helte som håbet - Hør deres forklaring..

Læs mere