Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Vesterstrøm blogger videre

windsurf

Vesterstrøm blogger videre

Vi fik sejlet 2 race igår i Gold fleet, hvor vi alle endelig var samlet. Denne gang var det let luft og jeg startede med det udstyr som jeg normalt går rigtig godt med. Sjovt nok havde jeg igen ingen højde, jeg kunne simpelthen ikke være med. Det var som om at hver gang jeg lagde press på finnen lagde brættet sig ned og sejlede den anden vej :-/…I første race fik jeg dog kæmpet mig i mål som nummer 11, men så jeg var blevet taget for tyvstart.
2 sejlads fik en ren start ud fra feltet, men kunne igen ikke rigtig noget i forhold til det jeg plejer i disse forhold. Igen skete der bare det samme…Jeg ved ikke hvordan, men pludselig lå jeg nummer 4 og falder dog ned på en 6 plads, igen pga. manglende højde.
Da jeg kommer ind går jeg grejet igennem og kan nu konstatere at min finne "endelig" er brækket. Lidt ærgerligt, men heller finde ud af det her end til EM som starter tirsdag.
I dag bagte solen hård hele dagen og det virkede som om at der kom lidt sø-brise igennem, vi nåede dog lige på vandet og fik sejlet lidt, men ikke noget kapsejlads. Jeg har fået en ny finne i og ændret på et par småting og er flyvende igen.
I morgen bruger vi dagen i Leba for lige at få tunet det sidste grej, så vi er helt sikre på at sejle stærkt nok til EM. Når først farten er der, skal jeg nok komme helt frem igen…
Kasper og jeg slutter som 18 og 13 og vi er ikke videre stolte, det indrømmer vi gerne, men vi vender stærkt igen efter en masse sejladser i Sopot til EM, som starter tirsdag..

Read more

windsurf

Grand Prix Update...

Alle de store navne er samlet i Polen for at dyste, inden EM løber af stablen i næste uge..

Læs mere
ski

Interview med Aleksander Aurdal del 2

Her kommer anden del af interviewet med den norske Ski-pro. Og denne gang er der video med.

Læs mere