Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Jonas Bødker

goyasails

Interview med Jonas Bødker

Rygterne går på, at du vil være semi pro, at Coronas er noget, der bliver i baren, og du er noget, man ser på vandet?

 Rygte nummer 2. Stop mig hvis det er forkert, men du vil træne dig op til PWA?
Jeg må sige, at Riders journalisten har haft ørene godt ude, Rygte nr 1: Alle engagerede windsurfere går med en lille drøm om at blive semi prof. Fanden ville da være løs i Laksegade, hvis jeg ikke også gik med denne lille drøm. Med det taget i betragtning, så ER jeg jo semi prof i at drikke Coronas på tid, og al den hårde træning i baren på GC og SA, skal da stadigvæk være plads til.
Rygte nr 2: Efter at have været på GC i halvanden måned i sommer ,og set hele PWA eventen på GC, og set min Champ (Kenneth D) kæmpe sig igennem tryouts, og opnå en plads i PWA´en på GC, må jeg indrømme, at jeg selv blev rimelig gejl, og tænkte det SKAL jeg også prøve til næste sommer. Så nu har jeg sat mig et mål om at sejle med i tryouts på GC 2010, og forhåbentlig kvalificere mig til the main event. Det kræver Hard Work, and Big Balls of fire, but I am up for the challenge.

Er det glamorøse boyden boys party/windsurf/party/party og dame tema lagt helt på hylden?
Boyden Boys´s fundament er bygget på Party/Damer/windsurf. Det er ligesom jing&jang, de er nothing uden hinanden.

Okay – det tager jeg som et nej.

jonas_2

Vinden tager snart til på den sydlige halvkugle. Hvornår skal du tilbage til Syd Afrika?
Det er helt rigtig, at vinddoktoren og havguden Poseidon er ved at lægge i ovnen til den helt store festmiddag – Fru Hyttemeier style – på den sydlige halvkugle. Jeg personligt har fået en indbydelse til bal i South Africa den 7 Jan. – 27 marts, og den fest kan man, da ikke gå glip af. Det bliver super god intensiv træning sammen med le amigos fra Klitten down under: Kenneth D, Jens Munk, Store Martin og Wengaboys: Andreas/Asger.

Ligger du med nyt gear i line-uppen?
Jeg har fået nye Sponsorer og nyt sejl nr: D-808, så nu er jeg Max Up med super kvalitets gear, hvilket gør mig endnu mere opsat og fokuseret på hård træning til PWA´en. Udstyret er i TOP, så det eneste der kan holder mig tilbage, er mig selv, men den skal få fuld skrue på a hav.
Sponsorer: Goya Sails, Goya Boards, Maui Ultra Fines, Mystic og Riders.dk
Forhandler i DK:
Goya: www.goyasails.dk
Maui ultra fines: www.wix.com/Nordicsurf/Nordic-Surf
Mystic wetsuits: www.magicwave.dk

jonas_1

Hvilken kombination sejler du med, hvilke Sejl, Boards, Finner, etc?
Jeg sejler med de nye goya eclipse sejl, som er Levi Siver svar på the ultimate wave sail. Der må jeg sige, at de rammer plet. Det er til dato det bedste all round wave sail, jeg har fået fornøjelsen af at sejle med. Jeg har det i størrelserne: 3,3-3,7-4,1-4,4-4,7-5,0 og 5,7.
Boards: er de nye Goya custom twinfinn, og Goya X1 freestyle i størrelserne: 74L-81L og 105 freestyle.
Finner: er det maui ultra fines X-twin 15,5 cm , 16,5cm.

Tjek det ud på de ovenstående web links.

Lyder rigtig godt, kommer vi til at se dig på ranglisten i denne sæson?
Ja nu var jeg med til det legendariske Sjællands stævne den 3-4 okt, med nuking wind til 3,3. Det var super sjovt at være med i et DBO stævne igen. Blev desværre ramt af influenza til DM, så jeg måtte springe fra i sidste øjeblik. Jeg er med i DBO wave/freestyle udvalget i år, så jeg kommer til at sejle med til alle stævnerne i den nye sæson, så det bliver gass.

Perfekt, det glæder vi os til!

Udover Martin BC, hvem skal så have et opråb med på vejen?
Min Champ bc får hands up, all the boys som var med i SA og GC, mine Sponsorer, A-gruppens piger og ikke mindst legenderne bag Rider.dk i ved hvem i er .

http://vimeo.com/7746321

Read more

ski

Værløse Sessions

I år har Hareskoven skiklub besluttet sig for, at der skal gang i den danske freestyle-skiscene på dansk jord. Klubben har således investeret stort i nye rails og boxe som hen over vinteren vil bli...

Læs mere
sheriders

Boardbetty fotokonkurrence

I samarbejde med Boardbetty afholder vi her på SheRiders en række forskellige konkurrencer henover vinteren. Fælles for konkurrencerne er, at du kan vinde gavekort til brug i Boardbetty’s online sh...

Læs mere