Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Robert Sand D-62

windsurf

Interview med Robert Sand D-62

Fakta
Navn og sejlnummer:
Robert Sand D-62
Alder: 30 år
Hjemstavn: Klitmøller
Sponsor: Plasma Boardwear, Tabou Surfboards, Gaastra Sails.
Resultater: Danmarksmester i Waveperformance 2002-2005, Nr. 40 på verdensranglisten i Wave 2005.
Køretøj: VW transporter

Vi ved du har siddet hele foråret i systuen og lavet tøj-designs. Hvordan har det forberedt dig til Touren?
He he, ja systuen har jeg nu ikke lige været, så meget i. Jeg har godt nok lavet designs til PLASMA, men det er noget, jeg har lavet, hvor jeg nu alligevel var. Jeg var i Sydafrika i tre måneder henover vinteren, vi havde en rigtig god vinter dernede, så jeg føler mig rigtig godt forberedt til den nye sæson.

Du har skiftet sponsor i vinterpausen. Hvad forventer du af dit nye udstyr?
Jeg skiftede til Tabou og Gaastra inden jeg tog til SA, så jeg kender det meste af gearet ret godt efterhånden. Jeg har dog ikke sejlet så meget på det store udstyr, dvs sejl over 5,0, men udstyret passer mig rigtig godt og jeg glæder mig til at prøve det mere herhjemme.

Alle ved at du er manden bag de tidligere års Girl-Camps i Klitten. I år stiller en af dine rekrutter Ida Boesen op – Hvad forventer du dig af hende?
Jeg er jo ikke alene om girl campene, der er de andre instruktører og så selvfølgelig alle de friske tøser,- og det er sandt Ida har været med. Der er gang i hende, hun skal nok klare sig godt.

Vi så at du lavede McMoves i Sydafrika Bl.a. ”The Zulu”. Har du også nye moves klar til den hjemlige liga?
Jeps.

Har du sat penge på at du tager titlen som wave-champ igen i år?
Nej, det er jo konkurrence, så det er svært at spå om. Der er mange rigtig dygtige danskere og det er ikke nemt at blive danmarksmester. Men jeg mener, at jeg har en udmærket chance for at klare mig godt.

I år er du med som planlægger af Touren – Er der nogle skelsættende ændringer vi kan se frem til?
Jeg er med i wave/freestyle udvalget ja. Det er vist en post som alle har på et eller andet tidspunkt og nu er det så min tur. Jeg sidder i udvalget med Ida Boesen og Henrik Tang er formand. Vi har prøvet at sætte en god stævnerække sammen, med et brag af et DM til sidst. Og hvis vinden spiller med, så skulle vi gerne få nogle gode comps.

Og fortæl os så lige om PLASMA:
PLASMA Boardwear er et tøjmærke, jeg har startet og producerer forskelligt beach og streetwear. Det bliver mærket for ham, der gerne vil skille sig ud fra mængden og have noget ikke alle og enhver render rundt i. PLASMA har selvfølgelig base i Klitmøller, hvor jeg er født og opvokset og min familie har boet i 4 generationer. Yeah my roots run way fucking deeper. Jeg starter helt ud med et ret lille program og presser ikke på, så ser vi hvordan det går. Det vigtigste for mig er at lave fede ting i god kvalitet, som jeg selv synes er cool.

Et par billeder af Robert for fuld udblæsning i SA

Den første PLASMA model

Read more

surf

Interview med Simon B. Mortensen

Riders.dk har fået et interview med Simon B. Mortensen, som har boet, studeret og surfet på Oahu siden januar

Læs mere
windsurf

Information om Quiksilver Wave/Freestyle Tour

Fredag aflyses hermed som stævnedag. Torsdag senest kl. 19.00 offentliggøres det på dbo.dk og på stævnetelefon 2793 2697, om der bliver indkaldt til stævne, eller om der aflyses

Læs mere