Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Isabella Tvede stiller klar til start

Isabella Tvede stiller klar til start
business

Isabella Tvede stiller klar til start

Som optakt til Freestyle DM i næste uge, har Riders.dk snakket med et par af deltagerne om formen og ambitionerne inden konkurrencen. Bliv opdateret på dette års riders i løbet af de næste par dage.

Næste skiløber i rækken er Isabella Tvede-Jensen, som var sidste års store vinder på pigesiden. Isabella vandt guld i alle tre discipliner, Slopestyle, Big Air og Skicross. Siden foråret 2015 har hun nærmest ikke lavet andet end at have ski under fødderne; først i Australien, derefter i Østrig og i skrivende stund er hun i Norge i Ringkollen, hvor det hele kommer til at gå ned. Vi har talt lidt med hende om næste uges Freestyle DM.

  1. Er du klar til DM?

Jeg er så klar som jeg kan blive. Målet er bare at have det sjovt og vise, at jeg er blevet bedre end sidste år, og det ved jeg, jeg er blevet.

  1. Hvad forventer du af dig selv til konkurrencen.

For tiden arbejder jeg rigtig meget med forventninger, fordi jeg tit godt kan ødelægge det lidt for mig selv. Der ligger et pres på en, når man har været på podiet før, fordi andre godt kan forvente, at man gør det igen. Derfor arbejder jeg med at opfylde mine egne forventninger og ikke andres. Jeg forventer selv at vise, god stil og godt skiløb. Jeg vil selvfølgelig gerne på podiet igen, men jeg forventer det ikke. Jeg vil bare gerne gøre mit bedste.

Isabeldm1

  1. Hvem skal man ellers holde øje med til Freestyle DM?

Personlig glæder jeg mig til at se Andreas Secher – både fordi han er en god ven, som jeg har boet og kørt med i Mammoth, men også fordi han er noget helt nyt, som vi ikke har set før. Generelt skal man holde øje med hele feltet på herresiden. Nogle af de erfarne og dygtige herre kommer ikke til DM i år, da de er ved at filme til en ny dansk skifilm. Det giver mulighed for at en hel masse nye riders kan vise hvad de kan, og jeg tror det bliver for vildt.

Jeg ved ikke rigtig hvordan pigefeltet ser ud i år, men jeg håber at der kommer nogle nye piger og overrasker os alle sammen

  1. Har du nogle særlige tricks med i ærmet?

Det har jeg da. Jeg har lært nogle nye ting, men jeg ved ikke om jeg vil bruge det i konkurrencerne. Efter som mit mål er at være stilet og sikker, syntes jeg det er bedst at holde mig til de ting jeg ved jeg kan, i stedet for de ting jeg lige har lært. Dog kommer det an på, hvordan følelsen, stemningen og det hele er. Hvis hoppene er rigtig gode, og jeg får sat et højt niveau i forhold til mig selv fra start af, kan det være jeg vil steppe det lidt op.

isabeldm2

Isabella kører den sikre stil i Ischgl

  1. Har du en ting eller et ritual du altid gør, når du skal konkurrere?

Puha den var svær. Det er rigtig vigtigt at jeg er mentalt klar. Jeg sørger for jeg har det rigtige spændingsniveau. Jeg må ikke køre mig selv for meget op, men jeg må heller ikke være for afslappet. Jeg hører musik og holder mig i baggrunden, på den måde kan jeg bare være mig selv. Dog skal det ikke være for længe, for så bliver jeg bare stresset. Så den mentale forberedelse er meget vigtig for mig. Jeg prøver generelt at holde mig fra ritualer, jeg tror bare det ville begrænse mig. Men god musik er alles gode ven.

Hvis du vil følge med i Isabellas hverdag kan du gøre det her på hendes Facebook og Instagram.

Gense Isabellas sæsonedit her

Read more

Andreas Secher har høje ambitioner til Freestyle DM
business

Andreas Secher har høje ambitioner til Freestyle DM

Som optakt til Freestyle DM i næste uge, har riders.dk snakket med et par af deltagerne om formen og ambitionerne inden konkurrencen. Bliv opdateret på dette års riders i løbet af de næste par dage...

Læs mere
Rasmus Brøgger kører bedst med Justin Bieber
DM 2016

Rasmus Brøgger kører bedst med Justin Bieber

Som optakt til Freestyle DM i næste uge, har Riders.dk snakket med et par af deltagerne om formen og ambitionerne inden konkurrencen. Bliv opdateret på dette års riders i løbet af de næste par dage...

Læs mere