Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rasmus Brøgger kører bedst med Justin Bieber

Rasmus Brøgger kører bedst med Justin Bieber
DM 2016

Rasmus Brøgger kører bedst med Justin Bieber

Som optakt til Freestyle DM i næste uge, har Riders.dk snakket med et par af deltagerne om formen og ambitionerne inden konkurrencen. Bliv opdateret på dette års riders i løbet af de næste par dage.

Rasmus Brøgger er næste levende billede.

Er du klar?
– Så klar som jeg kan blive uden et korsbånd. Jeg har døjet lidt med skader, men jeg håber at jeg er klar til at tage revanche fra sidste år. Der var jeg kun med i big air, så i år håber jeg at kunne gennemføre både bigair og slopestyle. Jeg har været i USA Bear Mountain i fem uger, og så har jeg ellers været i Hemsedal resten af sæsonen, hvor jeg mere eller mindre bor. Jeg har stået rigtig meget på trods af mit dårlige knæ.

Hvad forventer du af dig selv til Freestyle DM?
– At lande nogen nye tricks og vinde konkurrencen. Det er det jeg satser på. Jeg har været mere fokuseret på præcision i stedet for bare at være et ADHD barn og vælte mig ud i ting. Det har også betydet, at jeg har udviklet mig lille smule denne sæson. Og har arbejdet meget på at blive mere stabil i de tricks jeg kan.

Hvem synes du ellers, man skal holde øje med?
– Mikkel V. Jørgensen – old boy from Aalborg. Han er min gode ven, men jeg vinder nok over ham. Selvom han er så sikker i sin stil og han har også udviklet sig den her sæson. Det er en af dem jeg har stået aller mest med og vi har boet sammen i Hemsedalen.

Jonas Strømsted fra Grønland, ham glæder jeg mig også til at se. Ham er jeg lidt bange for. For han er nok en af de hårdere modstandere. Jeg ved han har gjort det godt i Grønland, og har ikke rigtig set ham køre, så det bliver spændende at se hvad han kan.

Har du nogen særlige tricks med i ærmet?
– Målet er at lave nogle dobbelt flips. Ellers er front side 7 en af de safe tricks jeg har. Og så måske nogle hemmelige tricks, det kan jeg ikke sige. For hvis jeg nu ikke kan, er det jo ikke fedt at have fortalt det her, men jeg har trænet på noget nyt. Måske bliver der skrevet nye tricks ind i historiebøgerne til Freestyle DM 2016.

Har du en særlig ting eller et ritual når du skal konkurrere?
– Jeg har min 10.000 kr. knæskinne, som jeg foretrækker at at tage på. Det er vidst det eneste lige for tiden. Fed musik i ørerne og på med knæskinnen så skal det nok gå. Jeg hører helst Justin bieber eller Zack Brown Band country musik.

Faktisk mødte vi Justin Bieber på snowboard i parken i Bear Mountain. Vi snakkede ikke med ham, men hende vi boede med var hjemme hos ham. Jeg tror han prøvede at score hende. Hun blev i hvert fald inviteret med hjem i minibaren og det hele. Hun havde lånt min ynglings sweater. En sort Burton dryfit hættetrøje som ikke kan erstattes. Men den glemte hun så hjemme i Justin Biebers lejlighed, så han har vel min trøje nu. Selvom det er sørgerligt at have mistet trøjen, så er det en okay måde at gøre det på.
Det var sygt at se ham i parken. Han kørte lidt på boksen og kunne godt stå. Han var ikke dårlig.

Historien med Justin Bieber er ikke en Aprilsnar. Og Rasmus er vild med hans musik.
Historien med Justin Bieber er ikke en Aprilsnar. Og Rasmus er vild med hans musik. I år er hans 4. Freestyle DM. I 2014 vandt han slopesyle og big air. I 2013 blev han nr. 2 og 3 og i 2012 vandt han to førstepladser i junior.

Read more

Isabella Tvede stiller klar til start
business

Isabella Tvede stiller klar til start

Som optakt til Freestyle DM i næste uge, har Riders.dk snakket med et par af deltagerne om formen og ambitionerne inden konkurrencen. Bliv opdateret på dette års riders i løbet af de næste par dage...

Læs mere
Riders.dk MONEYFRAMES! 2016
Blacksnow.dk

Riders.dk MONEYFRAMES! 2016

Riders.dk MONEYFRAMES! er tilbage! Efter successen i 2015 vender den kreative videokonkurrence tilbage. Indsend dit bidrag inden d. 6. maj og deltag i Awardshowet samt Afterparty fredag d. 13. maj ...

Læs mere