Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Jesper Vesterstrøm update

windsurf

Jesper Vesterstrøm update

2 dagen startede ud med at man gjorde taber og vindernes finale færdig…Ross Williams vandt i sikker stil med imponerende sejlads foran alle andre.

Vi havde ventet længe på vinden, men pludselig kom den ind og efter finalerne startede vi med nye heats. Der var kommet noget mere vind og jeg var begyndt at blive lidt usikker på hvad der virkede. Mit favorit setup som var flyvende igår var for stort, men samtidig var vinden springende i styrke og det var et svært valg. Jeg endte dog med at hoppe ned på 7.8 og trillede ud til starten. Jeg skød starten foran alle andre, men havde ikke rigtig farten til at holde dem bag mig. Mit grej føltes ikke godt og jeg sejlede bare ikke stærkt nok til at gå videre. Jesper Orht røg også ud i første runde efter en tur i vandet i en vending, noget ærgerligt da han ellers var helt var fremme til at gå videre.

Finalen blev vundet af Bjørn Dunckerbeck i flot stil, han var ellers noget bagud, men når man ser ham jibe sig op igennem feltet kan man bare side og nyde det…

Vi startede igen med endnu en runde. Denne gang var jeg i et ret så hårdt indledende med Bjørn, Gonzarlo, Benny, Borrat og andre. Jeg var taget ud med 8.6, finalen inden var vinden let, men nu blæste det 20 + …Og stå på starten med Bjørn og Co. allerede i indledende var ikke lige fedt. Starten skulle side i skabet og jeg skulle ned til det mærke først…Igen kommer jeg først over linien, foran de andre og rundede mærket som nr. 1, langsomt blev jeg hentet af div. 100 kg. + sejlere, men klarede mig videre på en 4 plads til 1/4 finalen.

Til kvartfinalen nåede jeg ind og skiftet til en 7.0 og nåede lige ud til næste start. Igen med top 4 og så lige et par andre at de hurtige. Igen fik jeg den bedste start, på sekundet oppe ved båden, Bjørn og Gonza kom ud ved pinden, jeg havde et stykke at falde, men blæste forbi dem. Ved første mærke jiber jeg for bredt, havde lidt for meget fart på og så kom de ellers indenom. Det ender med at jeg smider sejlet i en vendning og Jimmy for lige presset sig forbi så jeg ligger nr. 5. Ved sidste mærke taber Jimmy sejlet, men får det lige akkurat op og vi er få meter fra hinanden i mål.
I min hurtige vandstart ved mærket fik jeg ramt bagkanten af min finne og da jeg kom ind gjorde det bare ondt i foden. Den var da også skåret op og det var rigtig dybt. Der var en sygeplejeske tilstede og hun var lidt usikker på om det skulle syes. I morgen er der en doktor der skal se det an og han vil vurdere om det skal syes.

Alt i alt, trods manglende top resultater, har det været en positiv oplevelse at været til slalom stævne. Farten er der, starterne sidder i skabet hver gang, men mine Jibes skal der trænes på og jeg har fået lidt blod på tanden til at snuse lidt mere til slalom i løbet af året.

Nu halter jeg ellers sammen med K.Kiani, så danskerne holder lav profil pt.

Over and out – Jesper Vesterstrøm.

Billeder er taget fra PWAs hjemmeside

Read more

windsurf

Dag 2 i Østrig

Ross Williams i front efter 2 sejladser i dag, hvor Julien måtte overlade føringen..

Læs mere
windsurf

En rædselsfuld surfdag

Henrik Tang beretter fra en god dag på Nordkysten - og dét med en lille historie til..

Læs mere