Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Lidt mere vintersurf!

interview

Lidt mere vintersurf!

Martin Tams og Klaus har endnu en gang været ude at sejle, når de fleste andre helst holder sig på land. I minus grader og med en god nordøstenvind, var der lagt i ovnen til en omgang stive fusser, følelsesløse hænder og en god forkølelse, meeen, det gik vidst!

Riders: Martin fortæl os lige, hvad får Jer til at gå ud i sådan noget koldt vejr?

Martin: Jamen det er ganske simpelt, nu har jeg trænet og trænet her i vinter for at få det sidste sul på kroppen, der gør at jeg kan holde varmen. Det er præcis samme trick pingviner bruger, og samtidig har jeg ladet skægget gro, og jeg var fuldstændig overbevidst om, at det IKKE ville være koldt at komme ud!

klaus (2)

Martin Tams full on

Riders: Jamen, virkede det så efter hensigten?

Martin: Neej, det gjorde det faktisk ikke. Mange timer senere havde jeg stadig ikke fået varmen i fødderne, men jeg var sikker på det hjalp. Men jeg har en ny og bedre ideen i ovnen, som jeg desværre ikke kan afsløre!

Riders: Hvad med dig Klaus, hvad fik dig ud i dette kolde vejr?

Klaus: Jeg vil gerne takke mine forældre for de julegaver jeg fik, og så glæder jeg mig utrolig meget til i aften (Nytårsaften). Jeg er ved at bygge om derhjemme, var det dét du fiskede efter?

Riders. Nej, egentlig ikke. Men tak for snakken alligevel drenge, vi må trods alt give Jer, at I trodsede kulden!

Så håber vi ikke der er andre derude, der bliver lige så kuldeskøre som Martin og Klaus, der sikkert er klar igen, når det blæser igennem!

I ønskes alle et rigtig godt nytår!

klaus (3)

Klaus ligger an til fri stil

klaus (4)

klaus (5)

“Ja, nedhalet skal altså spille ordentligt”

Read more

interview

Jesper Orth har valgt RRD boards for 2010 - Forklaring?

Danske men nu Australsk bosiddende Jesper Orth, har lagt sine Starboards paa “hylden” efter 10 år. ”Jeg har haft et langt og godt forhold til Starboard igennem 10 år. Brædderne har altid vaeret sup...

Læs mere
ski

Velkommen til Bredballe BC

År 2009 er ved at være forbi og den sidste måned har stået på masser af sne i det danske land. Mange af os sneglade personer har nydt godt af alt denne sne. I en forstad til den jyske by Vejle blev...

Læs mere